Következő év márciusában érkezik a magyarországi mozikba a Lóth Balázs rendezésében készült Most vagy soha!, amelyhez befutott a legújabb előzetes.

Egy biztos, így még nem láthattuk a magyar történelem egyik legfeszültebb eseményeit, hiszen a Most vagy soha! épp annak a napnak az óráit dolgozza fel, amely gyújtópontjául szolgált a 1848–49-es forradalom és szabadságharc kitörésének.

Már az előzetesben is felbukkannak az események ikonikus helyszínei, így láthatjuk Berettyán Nándor alakításában látható Petőfit a Nemzeti Múzeum lépcsőjén szavalni a Nemzeti dalt, ez persze csak a jéghegy csúcsa, hiszen a film egy egészen pörgős, akciódús tálalásban kívánja hozni ezt a történelmi mozzanatot.

A Most vagy soha! ráadásul minden idők legdrágább magyar gyártású filmje, amely 6 milliárd forintnyi költségvetésből készült. A forgatókönyvet Kis-Szabó Márk, Rákay Philip és Szente Vajk fejlesztették, további szerepekben pedig érkezik Mosolygó Sára , Fehér Tibor, Roland Bordás, Horváth Lajos Ottó és Jászberényi Gábor.

A Most vagy soha! 2024. március 14-én debütál a hazai mozikban.

dráma | életrajzi | kaland | történelmi

A márciusi ifjak történetének és a forradalom nagyszabású mozifilmes feldolgozása, melynek központi karaktere a lánglelkű költő, Petőfi Sándor. több»