Gwyneth Paltrow összehasonlította két exét, Brad Pittet és Ben Afflecket - elárulta, hogy Affleck "technikailag jobb volt az ágyban, de szerinte Pitt jobb színész."

Az 50 éves színésznő az Alex Cooperrel készített Call Her Daddy című podcast-interjúban beszélt az intim témákról.

Braddel 1994-től járt, de 1997-ben felbontották az eljegyzésüket, mert 24 évesen úgy érezte, túl fiatal a házassághoz. Ezután három évig tartott a kapcsolata Bennel. A színésznő őszinte válaszokat adott, az azt firtató kérdésekre is, hogy ki a legjobb a hálószobában: "Ez nagyon nehéz, mert Brad akkoriban olyan volt, mint életem nagy kémiai szerelme. Aztán Ben olyan volt, mintha technikailag kiváló lenne. Nem hiszem el, hogy a lányom ezt hallgatja."

Arra a kérdésre, hogy kit tart jobb színésznek kettejük közül, így felelt: "Mindketten annyira tehetségesek. Ben pedig remek író és rendező. De azt hiszem, valószínűleg azt kell mondanom, hogyha egyedül a színészkedésről van szó, akkor Brad a jobb. Mert ha belegondolunk, mennyi különböző szerepet játszott már."

Gwyneth egy sor más összehasonlító kérdésre is kertelés nélkül válaszolt, például arra, hogy kinek van jobb stílusa?

"Valószínűleg Bradnek - mondta. A "Ki volt romantikusabb?" kérdésre a válasz: "Brad." Viszont, aki jobban megnevettette, az Ben volt, ugyanakkor vele is veszekedtek többet. A műsorvezető kíváncsi volt továbbá arra is, melyik színész törődött többet a külsejével. Paltrow válasza: "Úgy érzem, hogy egyikük sem volt nagyon hiú. Nem vonzódom az olyan pasikhoz, akik állandóan a tükörbe néznek. Bár Bennek volt egy olyan "tükörarca", amit kifejezetten a tükörbe vágott. Szerintem csak viccelt.

És, hogy ki csókolt jobban? A színésznő szerint mindketten jól csókoltak. Gwyneth nemrég azt mondta, hogy még mindig tartja a kapcsolatot Braddel, és hogy még mindig szeretik egymást. Októberben az Entertainment Tonightnak nyilatkozta: "Amikor először szakítottunk, egy ideig nem voltunk barátok. Aztán valahogy visszataláltunk egymáshoz, talán 18 vagy 19 évvel ezelőtt, vagy valami ilyesmi, és az évek során folyamatosan tartottuk a kapcsolatot. Imádom őt - mondta Paltrow - Ő egy csodálatos ember, nagyszerű vállalkozó, kreatív és jó ember. Nagyon szeretem és nagy rajongója vagyok." 

Gwyneth később hozzáment a Coldplay frontemberéhez, Chris Martinhoz, akivel 13 évig voltak házasok, mielőtt 'tudatosan elváltak'. Közös gyermekeik a 18 éves Apple és a 17 éves Moses. Gwyneth jelenleg Brad Falchuk producer felesége, akivel 2018-ban kötötték össze az életüket Hamptonsban. 

Ben Affleck és Jennifer Lopez novemberben házasodtak össze, de először 20 évvel ezelőtt randiztak és jegyezték el egymást, mielőtt szétmentek. 

Brad Pitt pedig boldogan randizik, miután 2019-ben öt év után véget ért a második feleségével, Angelina Jolie-val kötött házassága.