87 Joker  (2019)

Gyakorlatilag már csak hetek vannak hátra a Joker magyarországi premierjéig, ami még így is soknak fog tűnni a legfrissebb előzetes láttán.

Megérkezett a Joaquin Phoenix nevével fémjelzett Joker legfrissebb, és egyben végleges előzetese, ami nemes egyszerűséggel félelmetesen jó lett. Ha a film ezt a színvonalat fogja hozni, akkor valóban nem fognak túlzónak tűnni azok a hangok, melyek már most Oscart kiáltanak nem csak a film, de Phoenix alakítása kapcsán.

A friss előzetesben lényegesen többet kapunk a címszereplőből, mint eddig, de végre Robert De Niro karaktere is feltűnik a színen. A trailerből mindenesetre világosan kiderül, miért lett korhatáros a produkció, a sűrű és baljós atmoszférát megteremtéséhez pedig valóban csak néhány képkockára van szükség. Phoenix Jokerként telitaláltatnak tűnik, a gesztusai, a mimikája, szó szerint bele lehet borzongani.

Az említettek mellett a további szerepeket Frances ConroyZazie BeetzShea WhighamBrian Tyree HenryMarc Maron és Bill Camp alakítja.

A Joker itthon október 3-tól látható a mozikban, a friss előzetest idelent, az új posztereket pedig a ide kattintva nézhetitek meg.