Simone Boseman, Chadwick Boseman felesége vette át a színész posztumusz Emmy-díját.

A 2022-es Creative Arts Emmy-díjátadón a Los Angeles-i Microsoft Theaterben Simone Boseman vette át a néhai színész díját.

Chadwick Boseman a szinkron kategóriában nyert Fekete Párduc, azaz T'Challa szerepéért a Disney+ és a Marvel a Mi lenne, ha...? című animációs sorozatában.

"Amikor megtudtam, hogy Chadet jelölték, mindarra gondoltam, ami a világban és a mi világunkban történik, annyira csodálom az elkötelezettségét és az odaadását (...)" - idézte Simone a köszönőbeszédét a Deadline.

Simone Boseman így folytatta: "Nem értheted meg a célodat, ha nem kérdezed meg, hogy mi lett volna, ha? (...) Chad nagyon megtisztelve érezné magát, és én megtisztelve érzem magam az ő nevében."

Chadwick Boseman 2020. augusztus 28-án hunyt el 43 éves korában vastagbélrák következtében. Betegségét titokban tartotta a rajongók és a szakma (beleértve a Marvelt is) előtt.

akció | animáció | fantasy | kaland

A Marvel képregényekből ismert gondolatkísérlet, amelynek alapötlete, hogy egymás számára két ismeretlen szuperhőst egy közös történetben láthatunk.