Az elmúlt hétvégén aligha lehetett volna felülmúlni a DC FanDome programsorozatát, amelynek keretén belül megérkezett Az Igazság Ligája rendezői változatának első előzetese, most pedig az is hivatalossá vált, mikortól tekinthető meg a film az HBO Maxon.

Zack Snyder már jó néhány hónapja gőzerővel dolgozik azon, hogy saját elképzelései szerint készítse el a produkciót, a Warner közel 30 millió dolláros költségvetéssel támogatja a projektet. Az már egy ideje tudható, hogy a Snyder-cut 4 epizódból áll majd, a filmsorozat teljes játékideje pedig csaknem 4 órát tesz ki. Mostanáig viszont csakis találgatások merültek fel azzal kapcsolatban, hogy mikortól lesz elérhető a produkció.

A Warner a napokban egy hivatalos közleményben jelezte a rajongóknak, hogy egy picit még várni kell a filmre, hiszen a tervek szerint a Snyder-cut 2021. szeptember 5-én debütál a streaming szolgáltató műsorkínálatában.

A rendező korábban elmondta, hogy egy képkockát sem használ fel a 2017-es mozis változatból, ellenben több jelentet újraforgatnak, illetve a vizuálisan is felújítják a Snyder által már korábban leforgatott, ugyanakkor fel nem használt anyagot.