Rebootolják a Rendőrakadémiát és az Ocean's franchise-t?

Komoly harccá éleződött az utóbbi időben az online streaming szolgáltatók térnyerése, így igencsak ütős műsorkínálattal kell előrukkolnia annak, aki fel akarja venni a versenyt.

A legfrissebb értesülések alapján az HBO Max ráadásul nem kis dobásra készül, ugyanis kilátásba helyezték a Rendőrakadémia és az Ocean’s filmek rebootolását. Ez előbbiben ráadásul az eredeti stábtagok közül is felbukkannának majd néhányan.

Steve Guttenberg, a Rendőrakadémia filmek sztárja még 2018-ban nyilatkozott arról, hogy gőzerővel zajlanak egy következő filmes epizód előkészületei, noha a meglehetősen csendes azóta a produkció háza tája.

Bár a reboot készületei egyelőre nem hivatalosak, mindenesetre mindenképpen érdemes lesz figyelni a májusban induló HBO Max műsorkínálatát. A híresztelések szerint a film forgatókönyvén és rendezésén Keegan-Michael Key és Jordan Peele dolgozik majd, bár Peele jelenlegi munkáit elnézve, bőven akad tennivalója. Remélhetőleg mielőbb többet is megtudunk a produkció előkészületeiről.

Ami a Ocean’s filmeket illeti, bár van esély arra, hogy a George Clooney és Brad Pitt-féle történetszálat vegyük fel újra, az eddig ismert hírek fényében nagy valószínűsséggel teljesen új karakterekre fókuszálna majd a film. Kérdés csupán, hogy az HBO Max tudja-e majd tartani a lépést a jelenlegi szolgáltatókkal, egy biztos, közeljövőben egyre gyakrabban hallhatunk újdonságokat minderről.