Rettegett Alan Rickmantől a Harry Potter sztárja, mivel azt hitte, utálja őt

Alan Rickman és Daniel Radcliffe egy évtizeden keresztül dolgoztak együtt a Harry Potter-filmeken, amellyel kapcsolatban most egy megható pillanat is a felszínre került.

Radcliffe Happy Sad Confused podcast vendégeként szerepelt a napokban Jonathan Groff és Lindsay Mendez mellett, amely során a színésznek bemutattak egy nyolc évvel ezelőtt Rickmannel készített interjút.

“Amennyire én hét hétig csináltam, annyira ők 52 hétig csinálták. Ez volt az életük 12-től 22 éves korukig. Az ember időnként a pálya széléről figyelte őket, és bedobott egy-egy mentőövet, mert olyan kevés idő volt minderre. Csak az utóbbi években sikerült leülnöm egy kávézóba Daniellel New Yorkban. Ő egy színháznál dolgozott épp, én pedig egy másiknál.  Hatalmas büszkeség volt látni őt a musicalben. ‘Hogyan legyünk sikeresek az üzleti életben anélkül, hogy igazán próbálkoznánk’. Hogy merészel olyan jól táncolni, mint a New York-i táncosok. Megdolgozott érte” - mondja Rickman a bejátszásban.

Radcliffe szemmel láthatóan meghatottnak tűnt a bejátszás követően. “Köszönöm, hogy megmutattad. Ezt még sosem láttam korábban. Annyira megrémültem annak idején Alan Rickmantől. Még azt a hangot hallva is elfelejted, hogy milyen mély volt, amíg nem visszhangzik benned. Az első három filmben annyira megfélemlített. Megrémültem tőle, és azt gondoltam: 'Ez a fickó gyűlöl engem'” - mondta a színész.

Radcliffe ugyanakkor azt is felidézte, hogy Rickman az egyik legnagyobb támogatója lett, sőt, egyszer még egy nyaralását is félbeszakította, hogy láthassa őt egy Broadway-darabban.

“Megszakította a kanadai nyaralását, hogy eljöjjön és megnézzen engem az Equusban. Minden színpadi munkámat látta. Utána elhívott valahova, és beszélgettünk róla. Ő volt az egyik első ember, aki azt mondta, hogy 'Meg kellene nézned a hangképzést, és utána kellene járnod ennek a sok dolognak'. Nagyon szerencsés vagyok” - tette hozzá Radcliffe.