Robert Pattinson lehet az új Batman!A kép forrása: Movieweb

Robert Pattinson régen maga mögött hagyta az Alkonyatból ismert Edward Cullen szépfiús szerepét. A fiatal színész azóta számos nagyszerű alakítást mutatott be a nézőknek, rövidesen azonban egy egészen új kihívással kell majd szembenéznie.

Noha az eredeti tervek szerint a sötét lovagot ismét Ben Affleck játszotta volna a The Batman című filmben, néhány hónapja azonban a Warner Bros. hivatalosan is megerősítette, hogy Affleck kiszáll a produkcióból.

Matt Reeves legújabb filmjében egy sokkal fiatalabb Bruce Wayne-t mutatna be a rajongóknak, aki sokkalta inkább nyomozói képességeit villantaná meg a történetben. Korábban hosszas találgatások övezték, ki is veszi át majd a stafétabotot Afflecktől, és formálja meg újra a karaktert. A legfrissebb hírek szerint azonban a stúdió és Pattinson között zajló tárgyalások az utolsó fázisukba lépetek.

Bár a hír egyelőre még mindig nem hivatalos, a közeljövőben azonban csakugyan fény derülhet, ki is lesz majd az új Batman a 2021. június 25-én mozikba kerülő produkcióban.