79 Batman  (2022)

Kedves történetet kapott fel a napokban a közösségi média. Az eset Liverpoolban történt meg, a főszereplő pedig egy tíz éves autista kisfiú, James Campbell. James nagy rajongója Batmannek és nem mellesleg Robert Pattinsonnak is. Az, hogy kedvenc színésze a kedvenc szuperhősét játssza el és a forgatást épp az ő városában tartják, óriási lehetőség volt a számára.

James rajzolt egy képet Batmanről, amit aztán szó szerint minden nap elvitt a forgatás helyszínére a szüleivel abban a reményben, hogy megpillanthatja kedvencét. Sajnos azonba a koronavírus miatt eléggé megszigorított szabályok végül ezt nem tették lehetővé.

James édesanyja azonban nem hagyta annyiban a dolgot. A közösségi médiában a Radio City News segítségét kérte, hogy juttassák el kisfia rajzát a címzetthez. Természetesen a kérést hamar felkapta a közösségi média, a Radio City News pedig eleget is tett a kérésnek. Így jutott el a kép és a történet híre Robert Pattinsonhoz is.

A színész sajnos valóban nem tudott találkozni a kis rajongójával, de helyette küldött a családnak néhány batmanes ajándéktárgyat és egy saját kézzel írt üzenetet: „Sajnálom, hogy nem találkozhattunk. A rajzod fantasztikus! Találkozunk, ha legközelebb Liverpoolban járok!”

A kis James kívánsága tehát egyelőre nem teljesülhetett, de a szülei bevallása szerint az ajándékok és az üzenet láttán nagyon boldog volt. És könnyen lehet, hogy hamarosan a kívánsága is teljesülhet, hiszen az új Batman forgatása egyelőre nem ért véget, így Robert Pattinson még visszatérhet Liverpoolba dolgozni.