David Hasselhoff az elmúlt napokat Walesben töltötte, ahonnan a felesége származik. A sztár láthatóan újra jól érzi magát a bőrében, holott korábban leginkább csak a botrányaival került be a hírekbe. Most viszont mintha kicserélték volna, Cardiffban még énekelni is megállt az utcán.

A Knight Rider és a Baywatch ikonikus színészéről talán nem mindenki tudja (bár ő keményen dolgozott egész életében, hogy ez ne így legyen), de a zeneipar épp olyan közel áll hozzá mint a színészet. Számos dalt énekelt, voltak ikonikus klipjei is, mint a Jump in my Car és hasonlók.

A közösségi médiában osztotta meg az alábbi videót, amely Cardiff városközpontjában készült. Itt egy idős úr énekelgetett a járókelőknek, amikor egyszer csak felbukkant a színen David Hasselhoff. Az úr nem jött zavarba, sőt, meginvitálta a színészt egy rögtönzött duettre, amitől talán éppen ő illetődött meg egy picit.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

David Hasselhoff (@davidhasselhoff) által megosztott bejegyzés

David Hasselhoff idén nyáron töltötte be a 70-et, amit egy elég nagy bulival ünnepelt meg. Ezen több korábbi Baywatch-sztár is jelen volt. A színész 2018-ban vette feleségül a walesi származású Hayley Robertset, akinek a családját látogatták meg, amikor a video készült.