Nem csak egy szimpla remake-nek ígérkezik Ryan Gosling új filmje, annak ellenére, hogy egy nyolcvanas évekbeli tévésorozat szolgáltatja az alapötletet. 

Gosling ezúttal igazi, kőkemény akcióhőst alakít A kaszkadőrben John Wick módjára – a párhuzam nem véletlen, a rendező ugyanis az a David Leitch, aki legyőzhetetlen igazságosztó csinált Keanu Reevesből. Leitch hosszú évekig maga is kaszkadőr volt, és most nem titkolja, hogy új filmjével nem csupán szórakoztatni akar, hanem a szakmája – és egy kicsit önmaga – előtt is tiszteleg. „A film tele van elképesztő kaszkadőrmutatvánnyal, és a nagy többségük majdnem száz százalékosan valódi, azaz csak elvétve használunk trükköket – árulta el a Collidernek Kelly McCormick producer. – David afféle szerelmeslevelet írt a szakmájának, meg akarta mutatni belülről, miközben szállítja mindazt az izgalmat, amit egy akciófilmtől manapság elvár az ember. Csak a trükkszekcióhoz tartozó srácok lógatták egy kicsit az orrukat a forgatás alatt, amikor látták, hogy a kaszkadőrök mennyi mindent nélkülük is meg tudnak csinálni a kamerák előtt.”

A kaszkadőrben Ryan Gosling egy kaszkadőrt alakít, aki kénytelen az események sűrűjébe vetni magát, amikor elrabolják készülő filmje főszereplőjét. A szereplőgárdát erősíti még Teresa PalmerEmily BluntAaron Taylor-Johnson és Winston Duke, továbbá a Minden, mindenhol, mindenkorért Oscarra jelölt Stephanie Tsu.