Ryan Reynolds emberfeletti módon készült Pikachu szerepére

Május 10-én érkezik a mozikba a Pokémon: Pikachu, a detektív, amely félig animációs, félig élőszereplős filmként készült – és amelyben Ryan Reynolds alakítja a kicsi, sárga szőrmókot.

A friss filmhez nemsokára (a jelek szerint ma) érkezik majd új előzetes, és Reynolds természetesen nem hagyhatta annyiban a dolgot: már tegnap beharangozta Twitterén a trailert. De hogy!

A színész egy pár perces videóban mesélt arról, hogyan készül fel a szerepre: sok Pikachu-történetet olvasott, teljesen belemerült a szerepbe, és még fizikailag is megpróbált átalakulni. Sok időt töltött a földön fekve, hogy átérezze, milyen is az élet olyan kicsiként, illetve megpróbált ledobni 80 kilót is, amíg az orvosai közbe nem avatkoztak.

Amikor megtudta, hogy ő kapta a szerepet, épp úton volt a lányaiért az iskolába – de végül nem ment el értük, hiszen Pikachunak nincsenek lányai. Ahogy felesége sem, így az egész családját ignorálta egy jó ideig.

A videó természetesen egy hatalmas – de tökéletesen kivitelezett – vicc azon a színvonalon, amit a színésztől már megszokhattunk: remekül parodizálja a nagy szerepeikre elmélyülten készülő színészek munkafolyamatait, akik számára abban az időben szinte semmi más sem létezik, csak a munka.

Íme a videó: