Botrány Hollywoodban: Scarlett Johansson beperelte a Marvelt!

FRISSÍTVE: A Marvel sem hagyta szó nélkül az ellenük benyújtott keresetet, szerintük Johansson egyáltalán nincs tekintettel a koronavírus járvány horrorisztikus hatásaira, és úgy vélik, a szeződésben foglaltaknak mindenben eleget tettek. Mint kiderült, a színésznő 20 millió dollárt kapott a szerepért, és a mozis bevételekből is részesült.

Scarlett Johansson a nap elején a hamisított Návai-interjú miatt került a figyelem középpontjába (itt írtuk róla bővebben), most pedig kiderült, hogy beperelte a Fekete Özvegy mögött álló Marvelt.

A Disney+-on és a mozikban párhuzamosan debütált a Marvel legújabb szuperhősfilmje, a Fekete Özvegy, de ez egyáltalán nem volt Scarlett Johansson kedvére, a dolognak pedig valószínűleg hosszú pereskedés lesz a vége.

A színésznő ugyanis keresetet nyújtott be a legfelsőbb bíróságon Los Angelesben, mivel úgy véli, hogy a Marvel ezzel a húzásával szerződést szegett. Johansson szerződésében ugyanis (valószínűleg) az állhatott, hogy a film kizárólag a mozikban lesz látható, arról nem is beszélve, hogy a színésznő a mozis bevételekből is részesedett. Így viszont jókora összegtől eshetett el.

A Fekete Özvegy egyébként nem kezdett rosszul a mozikban, de a második hétre alaposan visszaestek a bevételei, és bár jelenleg világszerte 300 millió felett jár, a tetemes büdzsé tekintetében ez önmagában nem egy kimagasló teljesítmény, és ebben nyilvánvalóan az is szerepet játszik, hogy nagyon sokak a kanapéjuk kényelméből, a Disney+-on nézték meg a filmet. 

akció | kaland | sci-fi

Egy veszélyes csoport felfedi Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) múltjának legpiszkosabb részleteit, az orosz kémnő ezért kénytelen szembesülni a korábbi életéhez... több»

via YahooNews