Schwarzenegger pletykálkodott egy kicsit az új Terminátorról és Conanről

Most, hogy Kalifornia kormányzói székét már rég maga mögött hagyta, és sikeresen felgyógyult komoly szívműtétjéből, Arnold Schwarzenegger ismét Hollywood egyik legfoglalkoztatottabb színésze – de ezzel senkinek sincs túl nagy gondja, sőt. Jó lenne a színész többször és gyakrabban a vásznon látni, mert mégis csak egy élő legenda.

Erre hamarosan meg is lesz az első lehetőségünk, amint a mozikba kerül a legújabb Terminator-film, James Cameron eredeti Terminátor - A halálosztó- filmjeinek egyenes folytatása. A rendezés ezúttal ugyan nem Cameron vállalta, hiszen épp elég elfoglalt saját projektjeivel, a színész elmondása szerint ő és a rendező Tim Miller igen szoros együttműködésben készítették a filmet. Nagyjából minden fontosabb döntést együtt hoztak meg, hiszen Cameronról köztudott, hogy irányítás-mániás, a Termintátor-történeteket pedig saját gyerekeiként kezeli – szép is lett volna, ha kihagyják a munka bármelyik folyamatából.

A film idén október végén kerül majd a mozikba – ám van még egy projekt, amin érdemes elcsámcsogni: a színész már többször elmondta, hogy milyen szívesen venne egy új Conan, a barbár-filmet, amiben ő, vagyis Conan már királyként uralkodna egy ideje, de történne valami, ami miatt a legendás harcosnak ismét csatába kell szállnia. A színész már passzírozza egy ideje a témát, és tulajdonképpen már csak arra kell várni, hogy a Conan-történetek filmes jogait birtokló személyes rábólintsanak a dologra, és ha ez megvan, Schwarzenegger biztos addig munkálkodik majd, amíg el nem készül a film.

És ezzel a vágyával nincs egyedül – így reméljük, hogy akiknek meg kell hoznia ezt a döntést, jó döntést hoznak majd.