Scooby-Doo visszatér a nagyvászonraA kép forrása: EW.com

A Warner Bros. égisze alatt Scooby-Doo újabb generációt hódíthat meg 2018-ban.

Több mint tizenkét év után az ikonikus mesefigura egy animációs film főszereplőjeként tér vissza mozivászonra. A filmet a Warner Bors. készíti, és olyannyira elkötelezettek a projekt mellett, hogy máris kitűzték a premierdátumot 2018. szeptember 21-re.

A film produceri teendőit az a Charles Roven és Richard Suckle látják el, akik a korábbi két élőszereplős Scooby-Doo-filmen (2002, 2004) is dolgoztak. Az ő munkájukat a Fantasztikus róka úr, a Halott menyasszony és a Frankenweenie producere, Allison Abbate segíti majd.

Az egyelőre cím nélküli produkció rendezőit székét a televíziós animációs mesékkel karriert építő Tony Cervone (Space Jam) kapta meg, míg a forgatókönyvet Matt Lieberman (Dr. Dolittle) írja.

A filmért a Warner ugyanazon részlege felel, akik a tavalyi év egyik legnagyobb animációs sikerfilmjét, A Lego-kalandot is szállították.

A stúdió hosszú ideje tervei a Scooby-Doo filmet, a munkálatok már két éve megkezdődtek, azonban a stáb azóta szinte teljesen kicserélődött.

A Warner mindenesetre bízik abban, hogy sikeres franchise-t tud felhúzni a mesefigura köré. Azt nézve, hogy az előző két Scooby-film összesen több mint 450 millió dollárt kaszált, van is okuk a bizakodásra.