Hugh Jackman gőzerővel készül a Deadpool harmadik részére.

Ahogyan azt a színész korábban már elhintette, dupla szerepet visz majd a Deadpool 3-ban, így már ez önmagában számos találgatásra adott okot, hogy Rozsomák milyen formában is bukkan fel a történetben. Arra viszont valószínűleg senki sem volt felkészülve, hogy Jackman csakugyan két ember helyett eszik a felkészülés során.

Jackman legalábbis több képet is megosztott a közösségi platformokon a felkészüléséről, amelyeken nem csak az látszik, hogy milyen intenzív edzést folytat, de az is, hogy milyen szigorú étrendet kell betartania.

“Tömegnövelés. Egy nap az életemben. Köszönöm Mario séfnek, hogy segít egészségesnek maradni és helyesen táplálkozni, miközben Rozsomák leszek. Ismét” - írja a színész a Twitteren.

A Los Angeles Times értesülése szerint Hugh Jackmannek napi 8300 kalóriát kell bevinnie, emellett pedig szigorú testedzést kell tartania. Az extrém testmozgásra szüksége is van a színésznek, hiszen ilyen mértékű kalóriabevitel esetében nagyon hamar elhízna. A felkészülés közel hat hónapon keresztül tart majd, mielőtt csatlakozik a Deadpool 3 munkálataihoz, amely a tervek szerint 2024 novemberében debütál majd.

80 Deadpool  (2016)

akció | kaland | sci-fi | szatíra | vígjáték

A Különleges Erők egykori katonája, Wade Wilson zsoldosként ténykedik. Miután átesik egy különleges kísérletet, hihetetlen változásokat tapasztal a testén: rendkívül gyorsan... több»