Shazam! - Alaposan kitömték Zachary Levi-t

Mondd ki, Shazam! és minden átalakul! Billynek, a képregénybeli srácnak az a különleges képessége, hogy ha kimondja a varázsszót, szuperhőssé változik. A készülő szuperhősfilm, a Shazam! (Shazam!, hazai bemutató: 2019. április) pedig egy egész világegyetemet fog átalakítani, ugyanis a DC univerzumán belül játszódó film egyszerre lesz látványos szuperhőscsoda és vígjáték.

A napokban végre nyilvánosságra került az első hivatalos fotó a forgatásról, és abból nem csak az derül ki, hogy a főszereplő, Zachary Levi az elmúlt egy évben elképesztően kigyúrta magát – azt, hogy nem csupán a jelmez alatti tömésről volna szó, azt jó pár instagram fotóval bizonyította –, az is egyértelműnek tűnik, hogy az alkotók komolyan veszik a műfajt. Élénk színeiben, beálltásában, a hős klasszikusokat idéző jelmezében minden olyan, mintha a jelenet valóban egy képregény egy kockájából származna.

Ha az antik istenek és hősök nevéből álló név (Salamon, Herkules, Atlasz, Zeusz, Akhilleusz, Merkúr) nem volna elég, akkor bízzunk a rendezőben, aki az Amikor kialszik a fény-nyel és az Annabelle 2.-vel is nagy siker ért el meg a szereposztásban: a főgonosz Mark Strong lesz, a pálcáját átadni akaró vén varázslót pedig Djimon Hounsou játssza.

(IC Press)