76 Aladdin  (2019)

Már csak néhány napot kell aludniuk a rajongóknak az Aladdin premierjéig, a tengerentúlon azonban már lezajlottak az első vetítések, így megérkeztek az első reakciók a filmmel kapcsolatban.

Sokan kétségeiket fejezték ki az előzetesek alapján a produkcióval kapcsolatban, és bár Will Smitht napjaink egyik legkeresettebb színésznek számít, a legtöbbek számára Genie-ként annyira bizarrul festett, hogy az utóbbi időben valóságos mémáradat kerekedett a Smith által megformált karakterből.

Az első reakciók alapján azonban úgy tűnik, Smith nagyon is remek munkát végzett a szerepben, ennek ellenére mégis Jafar karakterét megformáló Marwan Kenzari teljesítményével kapcsolatban fejezték ki kétségeiket.

„Nagyon alacsony elvárásaim voltak a filmmel szemben, de tudjátok mit? Igazából eléggé tetszett az egész. Nem egy tökéletes alkotás, de egészen szórakoztató”, írja Hannah Wales egy twitter bejegyzésben.

Shaun Kitchener pedig az alábbiakat jegyezte meg az új Aladdinnal kapcsolatban: „Nem egy katasztrófa az egész, de úgy érzem néhány igazán érdekes ötlet egyszerűen nem sikerült valami jól.”

A korábbi elemzések szerint várható volt, hogy a Disney legújabb produkciója vegyes fogadtatásban részesül majd, hivatalosan mozikba május 23-án érkezik, így rövidesen a hazai nézők is eldönthetik, valóban egy új élmény-e az Aladdin élőszereplős változata.