A Spyglass és Paramount égisze alatt készült ötödik Sikoly film sikere után további folytatást a franchise, zöld utat kapott ugyanis a Sikoly 6.

A rendező széket ismét Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett foglalhatják majd eli, a forgatókönyvet pedig James Vanderbilt és Guy Busick fejlesztik. A gyártás a tervek szerint már idén nyáron elkezdődik.

“Hihetetlenül hálásak vagyunk a rajongóknak világszerte, akik lelkesen fogadták a filmünket. Alig várjuk, hogy a közönség láthassa, mit tartogat a Radio Silence, az írók, Jamie és Guy és a Project X a Woodsboro család számára” - olvasható a két stúdió közös közleményében.

Az ötödik Sikoly film közel 107,8 millió dollár összbevételt termelt a “mindössze” 24 millió dollár költségvetéssel szemben. Bővebb információ egyelőre nem látott napvilágot a produkcióval kapcsolatban, remélhetőleg azonban egyre gyakrabban hallunk még a Sikoly 6 előkészületeiről.

78 Sikoly  (2022)

horror | misztikus | thriller

A Sikoly 5 történetének főszereplője egy fiatal nő, aki visszatér szülővárosába, azonban a hazatérését szörnyű gyilkossági esetek árnyékolják be. A hírhedt álarcos... több»