SkyShowtime: Ez vár az előfizetőkre 2024-ben

A SkyShowtime bejelentette a 2024-ben érkező saját gyártású és exkluzív tartalmait. A részleteket a Content London eseményen árulták el. Az új címek között érkezik a SkyShowtime legújabb saját készítésű sorozata, Az auschwitzi tetováló, ami Heather Morris világszerte népszerű bestseller-regénye alapján készült.

A SkyShowtime a napokban bejelentette a 2024-ben érkező saját gyártású sorozatait és exkluzív tartalmait.

A bejelentéssel kapcsolatos részleteket Monty Sarhan, a SkyShowtime vezérigazgatója és Kai Finke, a SkyShowtime tartalomért felelős igazgatója árulta el a vezető iparági rendezvényen, a Content Londonon tartott panelbeszélgetés során.

A beszélgetésből kiderült, hogy Az auschwitzi tetováló, a Sky Studios gondozásában érkezik 2024-ben a legtöbb piacon kizárólag a SkyShowtime-on lesz látható*.

A várva várt sorozat Heather Morris bestseller-regénye alapján készül, a főszerepben pedig Jonah Hauer-King (A kis hableány, Lángoló világ) és Anna Próchniak (Baptiste, Varsó 44) alakítják Lale és Gita karakterét. Az Oscar®-jelölt Harvey Keitel (Az ír, Ifjúság) a modernkori Lale-t, a Critics Choice Awards-díjas Melanie Lynskey (The Last of Us, Yellowjackets) pedig Heather Morrist alakítja, Jonas Nay (Deutschland 83/86/89) pedig szintén feltűnik Stefan Baretzki szerepében. A filmzenét a többszörös Oscar®-díjas zeneszerző, Hans Zimmer és Kara Talve szerezte, és mind a hat epizódot a díjnyertes rendező, Tali Shalom-Ezer (My Day of Mercy, Princess) rendezi.

A SkyShowtime továbbá bemutatta a Veronika című, saját gyártású svéd krimisorozatát is: egy paranormális elemeket is tartalmazó svéd krimit, amelynek főszereplői az északi szupersztárok, Alexandra Rapaport (Honour) és Tobias Santelmann (akit olyan SkyShowtime-exkluzív sorozatokból ismerhetünk, mint az Időbevándorlók, az Isten hozott Senkiföldjén, valamint a Breakpoint és A gyilkosnak ölni kell). A nyolcrészes sorozatot Katja Juras és Anna Lindblom (Gåsmamman) alkotta és írta, a forgatókönyvet pedig az elismert rendező, Jonas Alexander Arnby (Világok harca) jegyzi. A sorozatot a SkyShowtime a Viaplay Content Distribution vásárolta meg, a SkyShowtime összes piacán kizárólag a platformon lesz elérhető. A premier időpontját jövőre jelentik be.

Mint kifejezetten egy Európa számára létrehozott streamingszolgáltatás, a SkyShowtime elkötelezett amellett, hogy olyan tartalmakat kínáljon az előfizetői számára, amelyek a platform összes piacán megfelelőek a helyi közönség érdeklődésének. A platform ezért növelte a saját gyártású és exkluzív programkínálatát, amelyek a platformon idén elindított saját gyártású tartalmainak sikerére építenek, mint például a Bosé, a Codename: Annika, a Múlandó hazugságok, a Poker Face, a The Invisible Ladies, A győztes és a Warszawianka.

A SkyShowtime 2024-ben ráadásul még több új és exkluzív sorozatot kínál az előfizetőinek, köztük a SkyShowtime saját gyártású sorozatát, a The Curse-t és A küldötteket (második évad), valamint az Apples Never Fall, a Halo (második évad), a Knuckles, a The Lovers, a Mary & George, a Ted és a The Woman in the Wall exkluzív sorozatokat.