Greta Gerwig Barbie című filmje Margot Robbie és Ryan Gosling főszereplésével óriási kasszasiker volt, és lehet, hogy még nincs vége... 

Bár voltak találgatások egy folytatásról vagy spinoffról, különösen egy olyanról, amely Ryan Gosling Ken karakterére összpontosítana, sem a Warner Bros. sem a Mattel nem erősítette meg az ilyen projektekkel kapcsolatos terveket. A "60 Minutes" interjújában Gerwig elmondta, hogy sok ötletet kidolgoztak a Kennel kapcsolatban, de nem mindegyik került be a végső forgatókönyvbe, és nem zárta ki határozottan, hogy elkészülhessen a karakterre fókuszáló spinoff.

"Úgy értem, az igazság az, tudod... azt hiszem, majd meglátjuk" - mondta. "Túl sok anyagunk volt Ken számára. Csak írtunk, írtunk és írtunk, és írtunk" - tette hozzá.

Gerwig egyébként Ken szerepét kimondottan Goslingra írta, és még a nevét is beleírta a forgatókönyvbe, mielőtt hivatalosan is megkapta volna a szerepet. 

Margot Robbie, aki a Barbie executive producere is volt, a közelmúltban azt sugallta, hogy nem valószínű a folytatás, megjegyezve, hogy a filmet nem saga vagy trilógia formájában tervezték, és mindent beletettek a projektbe.

Robbie a napokban arról beszélt, hogy az Oppenheimer producere felhívta őt, hogy halasszák el a Barbie premierjét. Arról, hogy miként reagált erre a színésznő, ebben a cikkünkben olvashatsz bővebben.

A Barbie december 15-től lesz látható az HBO Maxon.

53 Barbie  (2023)

akció | családi | dráma | fantasy | kaland | romantikus | vígjáték

Barbielanden minden a helyén van, a frizura tökéletes, a ruhák csodálatosak és minden kiegészítő passzol, egyszóval: ez egy tökéletes világ, legalábbis külsőleg. Aki itt akar... több»