Mark Hamill és Harrison Ford első Star Wars tesztfelvételét nem lehet elégszer látni (videó)

Az elmúlt több mint negyven évben a rajongók az Egy új reménnyel kezdődő Star Wars franchise minden lehetséges képkockáját alaposan kielemezték, most azonban olyasmit mutatunk, amit korábban még soha nem láthattak.

Mark Hamill osztotta meg a Twitteren az első  Star Wars tesztfelvételét, melyen Harrison Forddal láthatók. Illetve, az ő re-tweetjének köszönhetően kapta fel a közösségi média a dolgot.

Az alább látható anyagot Carl Quintanilla találta meg a CNBC-től, és nem is habozott sokáig, hogy közszemlére tegye a fekete-fehér felvételt, melyen a franchise két sztárja a szkript egy durva vázlatát olvassa teljesen civil öltözékben.

Hamill annyival egészítette ki a dolgot, hogy ez volt az első alkalom, hogy ő és Ford személyesen is találkoztak, sőt, a forgatókönyvet sem látták még korábban, és így fogalmuk sem volt arról, mit is olvasnak pontosan. "Megkérdeztem George Lucast, hogy mégis milyen fajta filmről van szó" - írta, de Lucas állítólag csak ennyit válaszolt. "Csak csináljuk meg, a többit majd később megbeszéljük" - folytatta, de hozzátette, a későbbi beszélgetésre végül nem került sor.

A szóban forgó tesztfelvételt idelent nézhetitek meg.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Egy messzi-messzi galaxisban egy hercegnő (Carrie Fisher), aki titokban a lázadók egyik fontos alakja, a gonosz és sötét úr, Darth Vader fogságába esik, ám előtte még sikeresen... több»