2021.04.10   olvasottság: 5153x   szerző: hp   hozzászólások: 0

Az elmúlt több mint negyven évben a rajongók az Egy új reménnyel kezdődő Star Wars franchise minden lehetséges képkockáját alaposan kielemezték, most azonban olyasmit mutatunk, amit korábban még soha nem láthattak.

Mark Hamill és Harrison Ford első Star Wars tesztfelvételét nem lehet elégszer látni (videó)

Mark Hamill osztotta meg a Twitteren az első  Star Wars tesztfelvételét, melyen Harrison Forddal láthatók. Illetve, az ő re-tweetjének köszönhetően kapta fel a közösségi média a dolgot.

Az alább látható anyagot Carl Quintanilla találta meg a CNBC-től, és nem is habozott sokáig, hogy közszemlére tegye a fekete-fehér felvételt, melyen a franchise két sztárja a szkript egy durva vázlatát olvassa teljesen civil öltözékben.

Hamill annyival egészítette ki a dolgot, hogy ez volt az első alkalom, hogy ő és Ford személyesen is találkoztak, sőt, a forgatókönyvet sem látták még korábban, és így fogalmuk sem volt arról, mit is olvasnak pontosan. "Megkérdeztem George Lucast, hogy mégis milyen fajta filmről van szó" - írta, de Lucas állítólag csak ennyit válaszolt. "Csak csináljuk meg, a többit majd később megbeszéljük" - folytatta, de hozzátette, a későbbi beszélgetésre végül nem került sor.

A szóban forgó tesztfelvételt idelent nézhetitek meg.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Egy messzi-messzi galaxisban egy hercegnő (Carrie Fisher), aki titokban a lázadók egyik fontos alakja, a gonosz és sötét úr, Darth Vader fogságába esik, ám előtte még sikeresen... több»