2019.07.30   szerző: hp   hozzászólások: 0

Az elmúlt több mint negyven évben a rajongók az Egy új reménnyel kezdődő Star Wars franchise minden lehetséges képkockáját alaposan kielemezték, most azonban olyasmit mutatunk, amit korábban még soha nem láthattak.

Star Wars: Előkerült Mark Hamill és Harrison Ford első tesztfelvétele (videó)

Mark Hamill osztotta meg a Twitteren az első  Star Wars tesztfelvételét, melyet Harrison Forddal láthatók. Illetve, az ő re-tweetjének köszönhetően kapta fel a közösségi média a dolgot.

Az alább látható anyagot Carl Quintanilla találta meg a CNBC-től, és nem is habozott sokáig, hogy közszemlére tegye a fekete-fehér felvételt, melyen a franchise két sztárja a szkript egy durva vázlatát olvassa teljesen civil öltözékben.

Hamill annyival egészítette ki a dolgot, hogy ez volt az első alkalom, hogy ő és Ford személyesen is találkoztak, sőt, a forgatókönyvet sem látták még korábban, és így fogalmuk sem volt arról, mit is olvasnak pontosan. "Megkérdeztem George Lucast, hogy mégis milyen fajta filmről van szó" - írta, de Lucas állítólag csak ennyit válaszolt. "Csak csináljuk meg, a többit majd később megbeszéljük" - folytatta, de hozzátette, a későbbi beszélgetésre végül nem került sor.

Az eddig sosem látott tesztfelvételt idelent nézhetitek meg.