Hogyan?
Ha elkészült a lista, mutasd meg a barátaidnak, és légy Te is a legnépszerűbb listák készítőinek egyike.

Örömmel tudatjuk minden felhasználónkkal, hogy új funkcióval bővült a Mafab.hu. Ezentúl minden regisztrált tag néhány egyszerű lépéssel saját listát állíthat össze a filmes személyiségekből, a legtöbb megosztást elérő listák készítőit mozijeggyel jutalmazzuk meg. Sőt, a legkreatívabb listákat a Mafab.hu főoldalán is közzétesszük!

A feladatod mindössze annyi, hogy a lista elkészülése után oszd meg azt a Facebookon. Fontos, csak azokat a megosztásokat számolja a rendszer, melyeket egyenesen a Mafab.hu-ról osztanak meg. Mutasd meg barátaidnak és ismerőseidnek a listád, és ha a játék végén a neved ott szerepel a 20 legtöbbet megosztott lista alkotói között, ajándék mozijeggyel jutalmazunk meg.

Hogyan kezdj hozzá?

Lépj be, vagy regisztrálj a Mafab.hu-ra, és a saját profilodban a Listák menüpontra, vagy a főoldalon a Személyiségek dobozra kattintva a Listák kiválasztása után máris hozzáláthatsz!
Ne feledd, légy kreatív, figyeld a többiek és a szerkesztőség listáit, és szerezd meg a mozijegyet.

 

Kíváncsi vagy, hogy néz ki egy lista? Kattints!

Az akció feltételei és részletei:


 

  • Egy jóváhagyott listának legalább tíz személyiségből kell állnia.
  • A lista bevezető szövegében röviden összegezd, milyen szempontok vezéreltek a lista összeállításakor.
  • Egy felhasználó tetszőleges számú listát készíthet, azonban csak egy listával szerezhet mozijegyet.
  • A mozijegy megszerzésének feltétele, hogy az adott lista a játék lejárta után ott szerepeljen a legtöbb 20 megosztást elérő lista között. Megosztani a listádat a saját listád felett jobb oldalon található Megosztás gombra kattintva van lehetőség. Fontos, csak azokat a megosztásokat számolja a rendszer, melyeket egyenesen a Mafab.hu-ról osztanak meg!
  • A mozijegyet az ország bármelyik Cinema City mozijában beválthatod egy műsoron levő, tetszőlegesen kiválasztott filmre.
  • Kérjük, olyan listát készíts, mely adott esetben számodra is hasznos lenne. A 10 kedvenc színészed nem feltétlenül jelent segítséget a többieknek. Légy kreatív, találj ki egy tematikát (például: színészek, akik szuperhősöket játszottak, világsztárok, akikkel nehéz együtt dolgozni, színészek, akik hírességet alakítottak a mozivásznon stb.), mely köré felépítheted a listádat.
  • A mozijegyek nyerteseit emailben értesítjük.
  • Az akció 2015. augusztus 31-ig tart.