Kétségtelen, hogy az elmúlt évek egyik legsikeresebb és legizgalmasabb sorozata az Eufória, amely hamarosan remake-et kap.

A Variety magazin értesülése szerint a Zeitsprung Pictures megszerezte a jogokat az ADD Content produkciós és forgalmazó cégtől. Az eredeti változatot a Tedy productions készítette, és az izraeli HOT műsorszolgáltató sugározta, majd ezt követően készítette el az HBO a saját változatát ZendayaJacob Elordi és Sydney Sweeney főszereplésével, amely már a harmadik évadhoz közelít.

A német adaptációhoz már a Jonas Lindt és Paulina Lorenz  írókat szerződtették. “Örülünk, hogy az Eufória óriási sikere továbbra is visszhangra talál a világban, és izgatottan várjuk ezt az új együttműködést. Továbbra is olyan minőségi tartalmakat fogunk létrehozni, amelyek a közönség és a határok között büszkeséget keltenek Izraelben” - olvasható a HOT közleményében.

A Zeitsprung Pictures vezérigazgatója és Lennart Pohlig producer elmondta, hogy nagyon örülnek annak, hogy sikerült megvásárolniuk a jogokat, és hogy izgatottan várják, hogy megkezdődjenek a munkálatok.

82 Eufória  (2019)

dráma

A sorozat olyan középiskolásokra koncentrál, akik életének szerves részét képezik a drogok, a szex és az erőszak. több»