Szexre akartak kényszeríteni és átvertek: Sharon Stone botrányától hangos a sajtó

Az ikonikus színésznő hamarosan megjelenő könyve valóban botrányosnak ígérkezik.

A közeljövőben jelenik meg Sharon Stone The Beauty of Living Twice című könyve, melyben úgy tűnik, alaposan fel fogja kavarni az állóvizet. Az Elemi ösztön színésznője ugyanis azt állítja, hogy a film ikonikus jelenetét az ő beleegyezése nélkül vették fel, és állítólag azért kérték meg, hogy vegye le a fehérneműjét, mivel az átütött volna a ruháján.  Ha pedig ez még nem lenne elég, arra akarták kényszeríteni, hogy szexeljen az egyik kollégájával. Mi több, a szóba forgó jelenet kapcsán a színésznő csak a tesztvetítésen szembesült vele, hogy a kamera mindent megmutatott a vásznon. Stone megdöbbenésében felpofozta a rendezőt, Paul Verhoevent, és rögtön az ügyvédjét hívta, de végül elállt a pereskedéstől. 

Nem ez az első alkalom, hogy Stone az Elemi ösztön megalázó forgatási körülményeiről beszélt, de korábban a film rendezője egyszerűen annyival zárta le a dolgot, hogy a színésznő hazudik. A sokat emlegetett jelenetet idelent nézhetitek meg.

dráma | erotikus | misztikus | thriller

San Franciscóban egy sorozatgyilkos szedi áldozatait, mindegyikük férfi. A gyanú Catherine Tramellre (Sharon Stone) terelődik, ugyanis az írónő az egyik regényében nagyon hasonló... több»