Szexuális visszaéléssel vádolják Emily Ratajkowski elhidegült férjét

2016 elején Sebastian Bear-McClard producer az Instagramon keresztül megkeresett egy 17 éves lányt, amely egy informális személyes találkozóhoz vezetett.

Nem sokkal később tudatta a Safdie testvérekkel, hogy megtalálta a tökéletes személyt, aki eljátszhatna egy kisebb szerepet a készülő filmjükben, a Jólétban. A fiatal lány végül nagyon várta, hogy találkozhasson a munkálatok során a film sztárjával, Robert Pattinsonnal. A forgatás napján egész nap a New York-i forgatáson várta a jelenetét, nem sokkal később viszont egy szobába kísérték, ahol meztelenre kellett vetkőznie egy tucat férfi szereplő és stábtag, köztük Josh és Benny Safdie előtt, majd Pattinson helyett egy olyan színésszel állították párba, aki nemrég szabadult a börtönből, mielőtt felvették volna a filmhez.

A fiatal nő által tett és a Variety birtokába került nyilatkozat szerint "teljesen megdöbbent megrémült” a történtek miatt. A most 24 éves nő vallomása egy Bear-McClarddal kapcsolatos jogi vita kapcsán hangzott el. A producer jelenleg egy vitatott válóperben és felügyeleti joggal kapcsolatos csatában vesz részt Emily Ratajkowski színésznővel és modellel, valamint magánjellegű közvetítésben a Safdie fivérekkel, akik tavaly nyáron kirúgták őt közös produkciós cégükből, az Elara Picturestől.

A Variety több mint egy tucatnyi, Bear-McClardot ismerő forrással is beszélt, köztük kettővel, akik ott voltak a szobában az említett incidens során, mint kiderül a lány és Sebastian a forgatás után lefeküdtek egymással, majd a következő két évben beleegyezéses szexuális kapcsolatot alakítottak ki.

83 Jólét  (2017)

dráma | krimi | thriller

Egy balul sikerült bankrablás után Connie megpróbálja kiszabadítani testvérét Rikkers Island-ről. Mindezt egy éjszaka alatt. több»