2019.09.11   szerző: hp   hozzászólások: 0

Múlt heti interjújában Robert Pattinson tett egy megjegyzést a Joker kapcsán, mely végül nem került bele a végső anyagba, ezt követően azonban azonnal megindultak a találgatások, hogy vajon miről lehet szó. Sokan arra tippleltek, hogy egy crossoverre utalt a színész, most pedig a Joker rendezője, Todd Phillips tisztázta a dolgokat.

Találkozhat Joker és Batman? A rendező végre válaszolt a kérdésre!

Az elmúlt napokban eléggé megélénkültek a találgatások azzal kapcsolatban, hogy vajon találkozni fog-e Joaquin Phoenix Jokere és Robert Pattinson Batman-je, a Joker rendezője, Todd Phillips végül tiszta vizet öntött a pohárba a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon a Variety-nek adott interjújában.

„Nem, határozottan nem” – válaszolt arra a kérdésre, hogy a két karakter összefuthat-e a jövőben egy DC-filmben. „Furcsa mód, úgy látszik, hogy a képregények a mi Shakespeare-jeink. Sok változatot lehet készíteni a Hamletből. Sok Joker lesz még a jövőben, ebben biztos vagyok.”

 Ez elég határozott válasz minden rajongó számára, amiből az is következik, hogy bár Phoenix és Pattinson nem fog találkozni, utóbbi filmjeiben még felbukkanhat egy másik színész által alakított Joker, hosszú távon erre minden esély megvan.

A Velencei Filmfesztiválon Arany Oroszlánt nyert Joker október 3-tól látható a magyarországi mozikban.

Via Variety