Te is látni akarod a Dűne új jelenetfotóit!

A következő héten érkezik a Denis Villeneuve rendezésével készülő Dűne első előzetese, addig viszont érdemes rálesni az új fotókra, amelyek a napokban láttak napvilágot.

Az Empire magazin tette közzé azt két friss fotót a filmből, amely igencsak megalapozza a Dűne hangulatát. A film egyik főszerepét, Leto Atreidest alakító Oscar Isaac pedig némi morzsát is elhintett azzal kapcsolatban, miben is adja majd a Villeneuve-féle adaptáció koncepcióját:

“Az ember végzete áll majd a történet középpontjában, illetve az, miként próbálnak meg egymás számára idegen kultúrák egyeduralkodóvá válni, hogy miként is reagálnak az emberek, amikor elérkeznek arra a pontra, hogy valmaiből egyszerűen elegük van. Ezeket a dolgokat mi magunk is tapasztalhatjuk és láthatjuk magunk körül napjainkban” - jegyezte meg a színész.

Az új Dűne adaptáció elképesztően parádés szereposztással érkezik, hiszen Isaac mellett Rebecca Ferguson  Timothee Chalamet, Javier Bardem, Jason Momoa, Zendaya, Josh Brolin, Dave Bautista és Stellan Skarsgård is jelentősebb szerepben lesznek láthatóak.

A Dűne a tervek szerint december 17-én érkezik a hazai mozikba, a film első előzetese pedig szeptember 9-én debütál majd.