Titanic 666: Ez a horror nagyon fájni fog

Van a filmiparnak egy olyan ága, amelyet a legtöbben csak úgy emlegetnek, hogy a bűnös élvezet. Ezek az úgynevezett Asylum-filmek. A The Asylum stúdió ugyanis kifejezetten az alacsony költségvetésű, általában ultragagyi, többségében nagy blockbuster filmek bugyuta koppintásaira szakosodott. És a nézők egy meglepően nagy rétege valósággal zabálja a filmjeiket.

Olyan „klasszikusokat” köszönhettünk már eddig is nekik, mint a Snakes on a Train (Kígyók a fedélzeten koppintás), A Da Vinci-rejtély (A Da Vinci-kód), A kincses sziget kalózai (ezt talán mondani sem kell), a Transmorphers - Az alakváltók (na ezt biztosan nem kell mondani) vagy Az Alien és a Vadász harca… De természetesen mind közül a leghíresebb a Sharknado - Cápavihar, amely már öt részt is megért!

A stúdió tíz évvel ezelőtt készítette el a Titanic II-t, amelyről ennél többet nem is érdemes mondani. Ennyit is csak azért muszáj, mert a legfrissebb hírek szerint készül a Titanic 666, amely ennek a folytatása lesz!

A sztori szerint napjainkban elkészítik a Titanic III-at, amely a legmodernebb technológiáknak köszönhetően most már aztán tuti, hogy elsüllyeszthetetlen. És hol is lehetne ezt a legjobban tesztelni, mint pontosan ott, ahol az eredeti Titanic elsüllyedt?! És, hogy egy igazi Asylum-filmről legyen szó, mindezt nyakon öntik némi misztikummal és természetfelettivel, mert a hajót bizony sötét erők sodorják majd a vesztébe. Így az várható, hogy a szerelmi vonal helyét itt a horror veszi majd át.

Egyelőre nem tudni, hogy mikor jelenhet meg ez az előzetesen is mesterműnek ígérkező alkotás, azt viszont igen, hogy az egyik főszereplő Jamie Bamber lehet.