Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
55
Filmadatlap
 
28
Szereplők
9
Vélemények
34
Képek
1
Videók
 
Lonka   2020. 03. 04.

legújabb vélemény

Ha nem veszi túl komolyan az ember, nem is olyan rossz. A története látványos és kicsit beteg.

 
indingo   2020. 01. 01.

Annyira rossz, hogy már jó kategória. Van benne egy-két ismertebb színész is. A története helyenként kiveri a biztosítékot és kígyók is elég műviek, de egyszer szórakoztató tud lenni.


 
Szilonka   2020. 01. 27.

A 90-es évek gagyi horrorjait juttatta az eszembe. A története sok helyen kifogásolható, már-már a ciki határát súrolja. Már csak egy romantikus szál hiányzott belőle.

 
petraszab   2020. 01. 07.

Van itt minden! FBI ügynök, tanú, kígyók, meg repülő. A története elég nagy baromság, egy kis virágportól nem vadulnak be a kígyók.

 
UmpaLumpa   2016. 08. 24.

Jesssz! Szinte hallom, amikor a producerek egymásra kacsintottak: kígyók a fedélzeten. Elég pár jó akció színészt szerezni és mehet a gyártás. Jesssz! .... csak az a baj, hogyha komoly akart lenni (és ez az érzésünk a drámában), akkor nagyon mellényúlt. Parodikus, furcsa, abszurd film, aminek nem biztos, hogy el kellett vln készülnie.

 
Alphik   2016. 07. 25.

Sörrel hangulatba hozott filmes társaságokra való film. A film eredetisége Samuel L. Jacksonból és a repülőkre oltott kígyó sablonok ötvözéséből, meg kilencvenes éveket idéző hangulatából áll.

 
achyles77   2016. 03. 22.

Na persze... ez megint egy olyan akciófilm, aminek semmi valóságalapja. A kígyók le se bagóznák az embereket, inkább megpróbálnának elrejtőzni vagy egymással foglalkoznának. Egyébként ha ez nem zavarna, akkor is csak közepes akciófilm lenne pár jó Samueles poénnal, de javarészt közhelyes megoldásokkal.

A film összbevétele 62 022 014 dollár volt (imdb.com).

 

60 ember veszti életét a filmben.

(Norbi)
 

A film 62 millió dolláros bevételt produkált.

(LionelMessi10)
 

36 millió dollárból készült a film.

(LionelMessi10)
 

A forgatáson 450 kígyó "vett részt", a legnagyobb egy csaknem hét méteres burmai piton volt.

(ps)
 

A legtöbb kígyót digitális úton helyezték a képre, mert az igazi kígyók nem voltak olyan fürgék, mint azt a rendező szerette volna.

(ps)
 

Valójában a kígyók inkább egymásra támadnának, mint az emberekre. De ha mégis megharapnák az embereket, akkor sem valószínű, hogy halálos mennyiségű mérget juttatnának például egy felnőtt férfi szervezetébe. Hacsak nem a legveszélyesebb fajokról van szó.

(ps)
 

Samuel L. Jackson karaktere azt állítja a filmben, hogy Tennessee-ből származik. A színész is ebben az államban született.

(ps)
 

A film munkacíme Anakonda 3 volt.

(ps)
 

A forgatókönyv első változata 122 oldalas volt. Többszöri átírás után a teljes szövegkönyvet sikerült 103 sorra csökkenteni.

(ps)
 

A film plakátja emlékeztet a gyógyszerészet szimbólumára, a caduceusra.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.