Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
54%
Filmadatlap
 
28
Szereplők
10
Vélemények
34
Képek
1
Videók
 
belavagyok   2020. 10. 19.

legújabb vélemény

Kicsit túllőttek a történeten a készítők. Nem akarok spoilerezni, de ekkora cécó szervezni, amikor sokkal egyszerűbben is meg lehetett volna oldani a dolgokat.

 
indingo   2020. 01. 01.

Annyira rossz, hogy már jó kategória. Van benne egy-két ismertebb színész is. A története helyenként kiveri a biztosítékot és kígyók is elég műviek, de egyszer szórakoztató tud lenni.


 
Szilonka   2020. 01. 27.

A 90-es évek gagyi horrorjait juttatta az eszembe. A története sok helyen kifogásolható, már-már a ciki határát súrolja. Már csak egy romantikus szál hiányzott belőle.

 
Lonka   2020. 03. 04.

Ha nem veszi túl komolyan az ember, nem is olyan rossz. A története látványos és kicsit beteg.

 
petraszab   2020. 01. 07.

Van itt minden! FBI ügynök, tanú, kígyók, meg repülő. A története elég nagy baromság, egy kis virágportól nem vadulnak be a kígyók.

 
Turon   2018. 10. 22.

Mekkora hollywoodi ötlet. Rakjunk össze két tényezőt, amire tucatjával építik a B kategóriás akciókat. Az egyik toposz a kígyó, a másik meg a rázós repülőgép út. Az eredmény nem is lehet más, csak egy B kategóriás akciófilm. Nézhető, mérsékelten szór... több»

 
UmpaLumpa   2016. 08. 24.

Jesssz! Szinte hallom, amikor a producerek egymásra kacsintottak: kígyók a fedélzeten. Elég pár jó akció színészt szerezni és mehet a gyártás. Jesssz! .... csak az a baj, hogyha komoly akart lenni (és ez az érzésünk a drámában), akkor nagyon mellényú... több»

A film összbevétele 62 022 014 dollár volt (imdb.com).

 

60 ember veszti életét a filmben.

(Norbi)
 

A film 62 millió dolláros bevételt produkált.

(LionelMessi10)
 

36 millió dollárból készült a film.

(LionelMessi10)
 

A forgatáson 450 kígyó "vett részt", a legnagyobb egy csaknem hét méteres burmai piton volt.

(ps)
 

A legtöbb kígyót digitális úton helyezték a képre, mert az igazi kígyók nem voltak olyan fürgék, mint azt a rendező szerette volna.

(ps)
 

Valójában a kígyók inkább egymásra támadnának, mint az emberekre. De ha mégis megharapnák az embereket, akkor sem valószínű, hogy halálos mennyiségű mérget juttatnának például egy felnőtt férfi szervezetébe. Hacsak nem a legveszélyesebb fajokról van szó.

(ps)
 

Samuel L. Jackson karaktere azt állítja a filmben, hogy Tennessee-ből származik. A színész is ebben az államban született.

(ps)
 

A film munkacíme Anakonda 3 volt.

(ps)
 

A forgatókönyv első változata 122 oldalas volt. Többszöri átírás után a teljes szövegkönyvet sikerült 103 sorra csökkenteni.

(ps)
 

A film plakátja emlékeztet a gyógyszerészet szimbólumára, a caduceusra.

(ps)