Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
55
Filmadatlap
 
28
Szereplők
5
Vélemények
34
Képek
1
Videók
 
UmpaLumpa   2016. 08. 24.

Jesssz! Szinte hallom, amikor a producerek egymásra kacsintottak: kígyók a fedélzeten. Elég pár jó akció színészt szerezni és mehet a gyártás. Jesssz! .... csak az a baj, hogyha komoly akart lenni (és ez az érzésünk a drámában), akkor nagyon mellényúlt. Parodikus, furcsa, abszurd film, aminek nem biztos, hogy el kellett vln készülnie.

 
Alphik   2016. 07. 25.

Sörrel hangulatba hozott filmes társaságokra való film. A film eredetisége Samuel L. Jacksonból és a repülőkre oltott kígyó sablonok ötvözéséből, meg kilencvenes éveket idéző hangulatából áll.


 
achyles77   2016. 03. 22.

Na persze... ez megint egy olyan akciófilm, aminek semmi valóságalapja. A kígyók le se bagóznák az embereket, inkább megpróbálnának elrejtőzni vagy egymással foglalkoznának. Egyébként ha ez nem zavarna, akkor is csak közepes akciófilm lenne pár jó Samueles poénnal, de javarészt közhelyes megoldásokkal.

 
Turon   2014. 10. 22.

Mekkora hollywoodi ötlet. Rakjunk össze két tényezőt, amire tucatjával építik a B kategóriás akciókat. Az egyik toposz a kígyó, a másik meg a rázós repülőgép út. Az eredmény nem is lehet más, csak egy B kategóriás akciófilm. Nézhető, mérsékelten szórakoztató, de semmi extra, és ezen még a felvonultatott sztárok sem tudnak segíteni.

 
Jony Crash   2014. 10. 09.

Ez a film vagy rosszul öregedett, de azt is el tudom épzelni, hogy tíz éve sem volt ütős... már már nevetséges, a B kategóriás filmeket idéző bájában.

A film összbevétele 62 022 014 dollár volt (imdb.com).

 

60 ember veszti életét a filmben.

(Norbi)
 

A film 62 millió dolláros bevételt produkált.

(LionelMessi10)
 

36 millió dollárból készült a film.

(LionelMessi10)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.