Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
15
Szereplők
14
Vélemények
32
Képek
2
Videók
 
ArpiHajdu és Réci   2019. 07. 19.

legújabb vélemény a nap véleménye

Az egyik „legélvezetesebb” Zs-kategóriás film

Csak annyit mondok: The Asylum stúdió… Az ún. „mockbuster” filmjeiről elhíresült cég az ezredforduló környékén indult, s azóta is szállítja menetrendszerűen a híres és nagy költségvetésű filmek jóval alacsonyabbra büdzsére szabott változatát (olyan sokat mondó alkotásokra kell gondolni, mint a Transmorphers – Az alakváltók, az Atlantic Rim vagy a Gyilkos osztag), valamint az önálló, de gagyibbnál gagyibb, főleg állatokkal operáló horrorjait (lásd: Megacápa az óriáspolip ellen, Sand Shark, Kétfejű cápa, Megapiranha, és még sorolhatnám). Személy szerint nekem két Asylum-filmhez is volt korábban „szerencsém”: Az egyik A 18 éves szűz volt, melyet a mai napig az egyik legrosszabb filmélményeim k... több»

 
dulkap   2015. 01. 22.

Az Asylum 9-es terv-e. Talán pont attól vált egyfajta kultfilm, hogy az egyik legrosszabb filmje a stúdiónak. Nem is az élvezeti szint miatt, mert van egy fajta lendülete. De nem lepődnék meg ha az összes filmjük közül itt lenne az egy percre eső legtöbb orbitális baromság. A trükkök is kritikán aluliak, még a stúdióhoz mérten is. Rossz színészekből meg bőven akad, ám pont ezért van egy olyan bája, amiért nem lehet haragudni.


 
MP170506   2019. 05. 28.

Tipikus film, aminél nem tudod eldönteni, hogy sírjál vagy nevessél... KATASZTRÓFA. Én megértem, hogy a színészeknek is meg kell élni valamiből, de hogy lehet egy ilyen filmben szerepelni... A többi részét valaki ezek után megnézte?! Azok előtt megemelem a kalapom!

 
Norbert93   2018. 07. 30.

Ha a rossz filmeknek van kultusza, akkor ez a film a koronázatlan király.

 
Syracuse   2015. 05. 13.

Vannak azok a filmek, amik az "annyira rossz, hogy már jó" kategóriába tartoznak. Na ez is egy ilyen. Nyilván nem pontozom föl, de egyszeri agymenésnek egy kis alkohol mellé tökéletes.

 
Hogy miért nézzétek meg ezt a butaságot? Hát pont ezért! Ennyi baromság általában másik 10 filmbe sincs úgyhogy az eredeti horror műfajt el kell felejteni és sutba dobni a biológiát és a fizikát és röhögni rajta. Ez a tipikus már annyira rossz, hogy már jó.  több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.