46% 123 szavazat
Gyilkos cápa vs. óriáspolip

Gyilkos cápa vs. óriáspolip

Mega Shark vs. Giant Octopus
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
15
Szereplők (15)
9
Képek (9)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
1
Filmkritika (1)
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Emma (Deborah Gibson), a neves tengerbiológus egy expedíció során jégbe fagyott hatalmas cápára és polipra bukkan. Úgy tűnik, évmilliókkal ezelőtt egymás mellett, harc közben fagytak meg. A közelben tevékenykedő illegális militarista szervezet titkos akciójának következtében kiszabadulnak az állatok. Az óriás polip Japán felé veszi az irányt, a gyilkos cápa pedig San Francisco partjaihoz tart. Három kutató, köztük Emma, mindent elkövetnek, hogy elkerüljék a katasztrófát és a nyílt vízre kicsalva a szörnyetegeket egymás ellen fordítsák.

Rendező: Jack Perez
Forgatókönyvíró: Jack Perez
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2010.05.12.
 
2021.06.29 Kósa Bence

legújabb vélemény

Ez milyen film? Jó vagy rossz. Nem tudom, de az biztos, hogy nincs még egy ilyen film. Lorenzo Lamas mit keres itt? Na ez egy nagyobb kérdés, de ha szereted a trash filmeket, akkor neked kötelező.

0
 
2019.05.30 MP170506

Ennek a filmnek az értékelése attól függ, hogy azt nézzük, hogy a műfaja horror. Mert akkor egy nézhetetlen, übergagyi filmnek könyvelhetjük el, szánalmasabb nem is lehetne. DE, ha vígjátékként kezeljük a filmet, akkor sírva nevetős filmet kapunk, ki... Több

0
 
2018.07.23 Norbi

Ha nincs más lehetőség egyszer, unalomból meg lehet nézni. De semmiféle érdekes dologra ne számítsunk az effektek.. ház vannak , ahogy a színészek is kb semmit nem alakítottak.

0
 
2015.05.13 Syracuse

Vannak azok a filmek, amik az "annyira rossz, hogy már jó" kategóriába tartoznak. Na ez is egy ilyen. Nyilván nem pontozom föl, de egyszeri agymenésnek egy kis alkohol mellé tökéletes.

0
 
2018.03.30 NFG Nézhetetlen

Kegyetlenül rossz film lett! Csak és kizárólag belekötni valót tartalmaz! A történet gagyi, a kivitelezést pedig nem is értem, hogy lehetett ennyire minimalistán lerendezni!

0
 
Értékelés: 4.1/10
(2018. 04. 20.)
Színesfémgyűjtő óriásszörnyek küzdelme!
Egyszer nézhető, a poén kedvéért! habár nem feltétlen ez volt a rendező célja ezzel a horror-sci-vel. Több