25% 43 szavazat
A kán kincsének őrzői

A kán kincsének őrzői

Mongolian Death Worm
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
20
Szereplők (20)
4
Képek (4)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Egy amerikai olajtársaság kísérleti fúrásokat hajt végre a mongol sivatagban. Az egyik fúrás során megzavarnak egy évezredek óta szunnyadó fészket, melyből borzalmas kreatúrák jönnek fel a felszínre, és mindent felfalnak, ami az útjukba kerül. Egyedül csak Daniel (Sean Patrick Flanery, Testvérbosszú), a kincsvadász tudja megállítani őket, aki egész életében egy mitikus sírkamrát keresett, melyet a legenda szerint a Halálos Férgek őriznek: azok a lények, melyek most Földünket róják, és az egész világra veszélyt jelentenek.

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2010.05.08.

Hol nézheted

Sean Patrick Flanery
Victoria Pratt
Nate Rubin
 
2017.07.02 kmona

legújabb vélemény

Hát, a CGI az egyenesen pocsék, nem is beszélve a cselekményről, ami irtó unalmas. Ez egy irtó gyenge B-kategóriás film, ami szerintem inkább egy jobb trashnek megy el. Unalmasabb órákra se tudnám ajánlani, mivel teljesen kimerítené a tartalmatlan időtöltés fogalmát.

1
 
2015.04.02 avatar123

Megvan a film bűnös élvezeti értéke, talán még arra is jó, hogy az ember csak bámuljon a képernyőre, egyszóval irgalmatlanul igénytelen a film, ami már csak azért is fura, mert nem mondanám kifejezetten réginek. Én inkább a kreativitást hiányolom a filmből, semmint az anyagi tőkét.

0