A Warner Bros levetíti az elkaszált Batgirlt a szereplők és a stáb számára ezen a héten.

Bár a nagyközönség soha nem fogja látni a Batgirl filmet, amit a Warner Bros a hónap elején elkaszált (annak ellenére, hogy gyakorlatilag teljesen kész volt), több forrás is megerősítette a Deadline-nak, hogy a héten vetítéseket tartanak a Warner telkén néhány kiválasztottnak. Úgy tudni, hogy a filmben dolgozó színészek és stábtagok, valamint a stúdió képviselői és vezetői meghívást kaptak a vetítésekre, amelyek szerdán kezdődtek és egész héten tartanak.

A Batgirl akkor került igazán a figyelem középpontjában, amikor a stúdió ebben a hónapban hivatalosan is bejelentette, hogy nem kerül a mozikba, és nem kerül fel streamingre sem. A hír sokkolta az egész iparágat, mivel a Warner Bros Discovery vezérigazgatója, David Zaslav azt mondta, hogy a lépés adócsökkentés miatt történt, mivel a vállalat megszorításokat vezet be a WarnerMedia és a Discovery közelmúltbeli egyesülése után.

A film főszereplője Leslie Grace, a rendezői pedig Adil El Arbi és Bilall Fallah (Bad Boys 3 - Mindörökké rosszfiúk). A filmet azzal a tervvel fejlesztették és gyártották, hogy az HBO Maxon mutassák be. Amint az új vezetőség átvette a gyeplőt, a stratégia megváltozott, és a Warner elvetette az ötletet, hogy a nagy képregényfilmjei az HBO Maxon debütáljanak.

Nem mellékes, hogy a Batgirlben Michael Keaton is visszatért volna Batman szerepében, róla az elkaszálás híre után a rendezőpáros osztott meg egy fotót, amit a galériánkban nézhetsz meg.