A Dior úgy döntött, hogy megerősíti a Johnny Depp-pel való kapcsolatát. 

Annak ellenére, hogy a volt feleségével, Amber Hearddel folytatott jogi csatározásai miatt negatív sajtót kapott, a francia luxus divatház és kozmetikai óriás komoly szerződést kötött Depp-pel, amely a hírek szerint több mint 20 millió dollárra rúg. Ez az az eddigi legnagyobb férfi illatszer-szerződés, írja a Variety.

Ez az összeg felülmúlja Robert Pattinson 12 millió dolláros megállapodását a Dior Homme-mal és Brad Pitt 7 millió dolláros szerződését a Chanel No. 5-tel. Általában az A-listás hírességek illatszer-szerződései évi 2-4 millió dollár körül mozognak, mint például Chris Pine 4 millió dolláros megállapodása az Armanival három évre. 

Depp 2015 óta a Dior Sauvage arca, Depp új szerződése a márkával egybeesik a Cannes-i Filmfesztiválon való megjelenésével, ahol részt vesz a Jeanne du Barry (galériánkban) című film világpremierjén, amelyben XV. Lajos királyt alakítja.

A film, melynek előzetesét idelent mutatjuk, októbertől a hazai mozikban.

A színész a szereplés mellett újra rendezésre is adta a fejét, filmjéhez pedig egy ikonikus színészveteránt is megnyert.

dráma | életrajzi | történelmi

Jeanne, a kultúra és az élvezetek megszállottja. A munkásosztálybeli nő ügyesen használja intelligenciáját és báját, hogy fokozatosan feljebb lépjen a társadalmi... több»