Sylvester Stallone elárulta, hogy elkövetett egy "tragikus hibát", ami miatt majdnem véget ért 25 éves házassága.

"Néha a munkát a [családom] elé helyeztem, és ez egy tragikus hiba, ami nem fog még egyszer előfordulni" - mondta a Rocky sztárja a The Hollywood Reporter című lapnak egy hétfőn megjelent új interjúban.

Stallone felesége, Jennifer Flavin augusztusban adta be a válókeresetet a színész ellen több mint két évtizedes házasság után. Eleinte úgy tűnt, hogy a szakítás komoly, mivel a 76 éves Stallone eltakartatta az egykori modellnek dedikált tetoválásait.

Kezdetben úgy vélték, hogy egy kutyán való heves veszekedés okozta a házasság végét, de Stallone tagadta, hogy egy "jelentéktelen vita" lett volna a szakítás gyökere.

"A legnagyobb tisztelettel viseltetem Jennifer iránt. Mindig is szeretni fogom őt" - mondta akkoriban - "Ő egy csodálatos nő. Ő a legkedvesebb emberi lény, akivel valaha találkoztam."

Amilyen gyorsan az 54 éves Flavin el akart válni, olyan gyorsan kibékült Stallone-nal, és hivatalosan is visszavonták a válási keresetet.

"Remélhetőleg olyan emberekkel van dolgod, akik megértik az élet gyarlóságait és törékenységét, és azt, hogy milyen ritka az igazán jó kapcsolat" - osztotta meg a színész a THR-rel.

A kibékülés óta az on-again duót különböző eseményeken látták vagy egyedül, vagy három lányukkal, Sophiával, Sistine-nel és Scarlettel. Stallonénak két fia - Sage és Seargeoh - is van első feleségétől, Sasha Czacktől, akivel 1974 és 1985 között voltak házasok.

A Cliffhanger - Függő játszma sztárja korábban úgy jellemezte az ő és Flavin rövid szakítását, mint egy rendkívül "viharos időszakot", ami változást hozott a viselkedésében: "Újra felébredt az, ami mindennél értékesebb, ami a családom iránti szeretetem" - mondta - "Ez elsőbbséget élvez a munkámmal szemben, és ezt nehéz volt megtanulni."