Ahogy arról már korábban beszámoltunk, David Corenswet veszi át a stafétát Henry Cavilltől Superman szerepében a James Gunn rendezésében készülő Superman: Legacy című produkcióban.

A projekt a tervek szerint új alapokra helyezi majd a DC filmes univerzumát, és bár a forgatás csupán a következő év februárjában kezdődik majd, a napokban nyilvánosságra került néhány olyan fotó (galériánkban), amelyen egyértelműen látszik, hogy Corenswet már most nagyon komolyan veszi a felkészülést.

A fiatal színész szemmel láthatóan masszív izomtömeget pakolt magára a szerep kedvéért, és bár jelenleg igencsak bozontos szakállt visel, nem valószínű, hogy Gunn rendezésében is így láthatjuk majd.

A Superman: Legacy cselekményéről egyelőre viszont nem sokat tudunk. Annyi biznyos, hogy a DC egyik legikonikusabb hősének fiatal éveit mutatja be, Corenswet mellett pedig Rachel Brosnahan alakítja majd Louis Lane-t, míg Lex Luthort nem más, mint Nicholas Hoult formálja meg, aki nemrég csatlakozott hivatalosan a szereplőgárdához.

A Superman: Legacy 2025 júliusában debütál majd a mozikban.