Ha van valaki napjainkban, aki képes nem egy kaptafás horrofilmeket írni és forgatni, akkor az M. Night Shyamalan. Tehetségét már számos filmben bizonyította, amelyek gyakran a legalapvetőbb érzéseket facsarják ki. Így tesz a 2015-ös A látogatás is.

A film egy fiatal testvérpárról, ról, Beccáról és Tylerről szól, akik elhatározzák, hogy míg elvált anyjuk az új pasijával megy nyaralni, ők meglátogatják a nagyszüleiket vidéken. Még sosem találkoztak velük, hiszen az anyjuk tizenöt évvel korábban megszakította velük a kapcsolatot.

Mikor a testvérek megérkeznek a vasútállomásra, ott már várják őket a nagyszülők, akik elsőre nagyon kedvesnek tűnnek. Mindentől távol eső farmjukon örömmel fogadják az unokákat, akiknek mindössze két szabályt szabnak meg: nem mehetnek le a pincébe, mert az penészes és így veszélyes, valamint az este fél tízes takarodó után nem jöhetnek ki a szobájukból.

Bár elsőre minden szupernek tűnik, a nagyszülők lassan elkezdenek egyre furcsábban és hátborzongatóbban viselkedni. Valami nagyon nem stimmel sem a házzal, sem pedig velük, de a gyerekek képtelenek megfejteni, hogy mi lehet az.

M. Night Shyamalan nem csak a film forgatókönyvét írta, de természetesen a rendezői széket is maga foglalta el. Beccát Olivia DeJonge, Tylert pedig Ed Oxenbould alakítja. A nagyszülőket Deanna Dunagan és Peter McRobbie.

Ha fel vagy készülve egy hamisítatlan Shyamalan-horrorra, amely a családon belüli feltétlen szeretetből farag félelmet, akkor már csak egy élő Max-előfizetésre van szükséged. Ha az is megvan, akkor elég csak a film itteni adatlapján a logójára kattintanod és indul is a lejátszás.

horror | misztikus | thriller

A látogatás című horrorban két tinédzser meglátogatja sosem látott nagyszüleit. Az idős házaspárnak édesanyjuk 19 évesen fordított hátat. Már első éjszaka fura... több»