Új a Netflixen: Majdnem 3 év után végre visszatért az egyik legjobb sorozat

Nem kis port kavart a 2020-ban megjelent A démonvadászat mestersége sorozat, amelynek már elérhető a második évada a Netflix műsorkínálatában.

Noha a széria csupán egy szűkebb rétegnél aratott nagy sikert, mindez nem szabott gátat annak, hogy streamingszolgáltató elkészítse a folytatást. Bár az első évad 16, egyenként 57-70 perces epizódokból áll, a folytatást némileg szűkebbre vették a készítők. 

A történet szerint Mo-tak és Ha-na egy kifőzdében dolgoznak, ez a munka viszont csak a látszat, hiszen “főállásban” valójában démonokra vadásznak. Feladatuk közé tartozik, hogy az elhunytak lelkét átsegítsék a túlvilágra, ugyanakkor a sötét erőkkel is szembe kell szálniuk. Nemrégiben elveszítették az egyik társukat, gyászolni azonban nincs idejük.

A démonvadászat mestersége a horror, a fantasy és az akció elemeit vegyíti magába, mindezt pedig megfejeli egy nagy adag drámával, így mondani se kell, hogy izgalmakból jócskán kijút a nézőknek.

A sorozat főszerepeiben Hye-ran Yeom, Yu Jun-Sang, Se-Jeong Kim, Byeong-gyu Jo és In-soo Yoo láthatók. A lejátszás elindítható az adatlapon található “Lejátszás a NETFLIX-en” gombra kattintva, amennyiben van előfizetésetek a szolgáltatónál.

akció | fantasy | horror

Hogy a világ egyensúlyban maradjon, azok, akiknek nincs vesztenivalójuk, vagy a halál küszöbén állnak, ellenállókká váltak, akiknek az a feladatuk, hogy megakadályozzák, hogy a... több»