Mila Kunist általában romantikus filmekben képzeli el az ember, de a színésznő előszeretettel vállal el teljesen más szerepeket is. Ilyen például a 2020-ban mozikba került Négy jó nap is, amely igen messze van a romantikustól. A film mostantól az HBO Max kínálatában is szerepel.

A történet egy anyáról és lányáról szól, akik közt évekkel korábban megromlott a kapcsolat. A lány ugyanis súlyos drogfüggő. Egy nap a lány, Molly felbukkan az anyja, Deb házánál és segítséget kér tőle. Esküdözik, hogy elvonóra akar menni, de az anyja nem hisz neki. Molly a ház előtt tölti az éjszakát, ezért másnap végül mégis elviszi őt a detoxikálóba, ahol kiderül, hogy a leszokást segítő ellenanyag beadása előtt négy napig „tisztának” kell lennie. A film e négy nap történetét meséli el.

A film valóban megtörtént esetet dolgoz fel. A forgatókönyvet Libby Alexander és Amanda Wendler története alapján Eli Saslow és Rodrigo García írta (utóbbi a rendezői széket is elfoglalta), de segített benne Amanda Wendler is. Mollyt Mila Kunis, míg Debet Glenn Close alakítja. Mellettük szerepel még Joshua Leonard, Stephen Root és Michael Hyatt is.

A Négy jó nap nem különösebben győzte meg a kritikusokat, legalábbis a Rotten Tomatoes oldalán található 56 százalékos tetszési index nem túl veretes. Ugyanakkor a nézők már egészen más véleményen voltak, hiszen ott a tőlük kapott értékelések 81 százaléka pozitív. Itt, a Mafabon is hasonló a helyzet, a film 83 százalékos tetszési indexet tud felmutatni.

Ha van élő előfizetésed az HBO Maxra, akkor elég csak a film itteni adatlapján a logójára kattintanod és indul is Mila Kunis nem épp könnyű filmjének lejátszása.