87 Joker  (2019)

Jó ideig csupán találgatni lehetett, vajon tényleg elkészül-e az új Joker film, amelyet további találgatások követtek, hogy ki is formálja meg a DC univerzum egyik legfélelmetesebb gonoszát.

Néhány hete azonban már biztosra vehető, hogy a film munkálatai nagyon is elkezdődtek, a főszerepben ráadásul sokak kedvencét, Joaquin Phoenixet láthatjuk majd, amely jórészt garancia is lehet, hogy egy igazán ütős Joker film kerüljön a mozikba.

Joker karakterének eredeti nevét talán kevesebben ismerik. Az első fotók alapján bizonyosra lehetett venni, hogy a film eredettörténet lesz, így Jokert, azaz Arthur Fleck-et először smink nélkül láthattuk, de már akkor tudható volt, hogy a karakter minden bizonnyal eléggé félelmetes lesz.

Most azonban érkezett egy újabb videó, amelyen a film egy metróaluljáróban játszódó jelenetének forgatása látható. Noha a rajongók nem voltak azonnal fogékonyak az új Joker film koncepciójára, ezek a felvételek egyre inkább kezdik eloszlatni a kételyeket azzal kapcsolatban, hogy Joaquin Phoenix alakításával egy igazán lehengerlő Joker sztorit kapnak-e.

Ráadásul a stáblistáról is egyre többet lehet tudni, így bizonyosra vehető, hogy a filmben feltűnik majd Brett Cullen Bruce Wayne édesapjaként, Frances Conroy és Zazie Beetz is.