Új sci-fin dolgozik A holnap határa duója, Tom Cruise és Doug Liman

Nagyszabású akció-scifi apropóján újra összeáll a sikerpáros.

A Variety értesülései szerint 2014 egyik legjobb sci-fije, A holnap határa mögött álló páros, Tom Cruise és Doug Liman rendező új produkción dolgozik. A hosszú ideje halogatott Luna Park című film a Paramount égisze alatt készül el, bár egyelőre minden attól függ, mennyire lesz elégedett a stúdió az új forgatókönyvvel.

Az mindenesetre biztos, hogy Limanon nem fog múlni, ugyanis nagyon régóta vágyik arra, hogy elkészíthesse a filmet, melynek forgatása eredetileg 2011-ben kezdődött volna meg. A főszerepre akkor olyan színészek jöttek szóba, mint Chris Evans és Andrew Garfield. A Paramunt zöld utat is adott a projektnek, azonban végül mégis kihátrált, miután a társfinanszírozó Skydance Pictures visszalépett, ugyanis sokallták a több mint száz milliós büdzsét.

(a képen: Tom Cruise és Doug Liman)

Cruise egyébként jó kapcsolatban áll a Paramounttal. Nem csoda, hiszen idén szintén a stúdióval karöltve szép sikereket ért el a Mission: Impossible - Titkos nemzet, és jelenleg is fut közös projektjük, a Jack Reacher 2.

A Luna Park történetének középpontjában egy csapat renegát áll, akik el akarnak lopni a Holdról egy energiaforrást.

Az, hogy mikorra készülhet el a film, egyelőre kétséges. Crusie hamarosan megkezdi a munkát a Jack Reacher folytatásán, de jövőre már a Mission: Impossible 6-ot fogja forgatni.