Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
86%

A holnap határa (2014)

Edge of Tomorrow
Filmadatlap
 
31
Szereplők
149
Vélemények
36
Képek
3
Videók
 
Harper   2020. 08. 30.

legújabb vélemény

Ütős időhurkos film

Az egyik legjobb időhurkos film, az Edge of Tomorrow (A holnap határa), Doug Liman rendezésében. A néző átélheti a sztorit, mely ugyan első pillantásra valóságtól kissé lerugaszkodott, ám a srcipt úgy tálalja, hogy mégis könnyedén elhisszük és beleéljük magunkat. Egy jövőbeni disztópikus világban játszódik, ahol idegenek ostroma alatt áll a Föld és vesztésre áll az emberiség. Ám itt van Rita Vrataski őrmester (Emily Blunt) és Bill Cage (Tom Cruise), akik összefogva hatékony csapatot alkotnak és kihasználva, hogy Bill számára örökké újra-ismétlődik egy bizonyos nap, ütős tervet eszelnek ki a támadó lények legyőzésére. A holnap határa nagy kedvencem, amit akárhányszor újra lehet nézni, mindig élvezetes marad. Értékelésem: 85%

 
Varga_Júlia   2020. 08. 06.

Én valamiért bírom ezt a filmet. Már nehezen tudnám megmondani, hogy miért, de lekötött, és szerettem nézni akkor is, ha nem a legerősebb sci-fi, amivel valaha találkoztam, de egy-két év elteltével simán újra lehet nézni, és akkor is szórakoztató. Ha... több»


 
Shelby07   2018. 01. 26.

Fuu mit is mondjak.. az első perctől fogva imádtam az egészet. Mindig is közel álltak hozzám az ilyen sci-fi filmek, de ez valami új élményt tudott most nyújtani nekem. A sztori az lenyűgöző. Úgy értem aki mindezt kitalálta és amilyen fordulatos az e... több»

 
Deku   2017. 07. 18.

Tipikusan egyből a videójátékok jutnak az ember eszébe hisz minden motívuma meg van. Leginkább az állandó újrakezdés az ami nagyon arra utal. Szerintem izgalmas és jópofa.

 
Orosz István   2017. 07. 28.

Nagyon jó film, bár én olvastam könyben, és nagyon eltér a film, de azt kell mondani nagyon jó lett. Humoros akció dús, jó a sztori,benne a csavarok, Tom Cruse-nak is jól áll a szerep.

 
dailyfilmsan   2018. 11. 07.

Jó volt, izgalmas volt, látványos volt. Valamiért mégsem dobtam el az agyam tőle. Nagyon hamar kibontakozott a film ez tetszett. Viszont az ellenséges űrlények valamiért nekem gagyinak hatottak. Ami még ködös volt az ahogyan kitalálták hol is kell ke... több»

 
MP170506   2019. 03. 12.

Jó film lett, van benne akció, van benne humor és egy kiváló színész, Tom Cruise a főszereplő, aki itt is bizonyított. Végig le tudta kötni a figyelmemet, remek unaloműző.

Tom Cruise
Tom Cruise
Tom Cruise
Doug Liman
Tom Cruise
Emily Blunt
Tom Cruise
Emily Blunt
Tom Cruise
Tom Cruise
Tom Cruise
Tom Cruise
Emily Blunt
Tom Cruise
Tom Cruise
Tom Cruise
Tom Cruise
Bill Paxton
Tom Cruise
Noah Taylor
Emily Blunt
Tom Cruise
Emily Blunt
Emily Blunt
Tom Cruise
Emily Blunt
Tom Cruise
Emily Blunt
Tom Cruise
Emily Blunt
Emily Blunt
Tom Cruise

A film összbevétele 370 541 256 dollár volt (imdb.com).

 

Emily Blunt és Tom Cruise az egyik autós jelenetben nekimentek egy fának. A színészek nem sérültek meg, röhögőgörcsöt kaptak.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film 'All you need is kill' nevezetű mangáján alapul.

(dulkap)
 

2014-ben 5 egymást követő hónapban volt a mozik műsorán Magyarországon!

(kovacsbarn)
 

A csókjelenet a végső harc előtt nem volt benne a forgatókönyvben. Emily Blunt improvizált, mellyel alaposan meglepte Tom Cruise-t és a rendezőt.

(kázsé)
 

A holnap határa legnagyobb részét ugyanabban a stúdióban vették fel, ahol a Harry Potter-filmeket is forgatták.

(kázsé)
 

Dante Harper több, mint 1 millió dollárért adta el a forgatókönyvet a Warnernek. Neve nem szerepel a stáblistán.

(kázsé)
 

A film Hiroshi Sakurazaka regényén alapul.

(kázsé)
 

Emily Blunt acél ruhája olyan nehéz volt (hozzávetőlegesen 40 kg), hogy amikor először felvette, sírva fakadt. 5 hónapon át játszott benne.

(kázsé)
 

Az eredeti könyvben Tokiót támadják meg. A történet főszereplője egy japán férfi, Keiji Kiriya.

(kázsé)
 
A holnap határa jött, látott és győzött. Sci-fi rajongóknak és a felesleges sallangot nélkülözni tudó, szórakozni vágyó átlag filmkedvelőknek egyértelműen kötelező darab. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.