Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
86

A holnap határa (2014)

Edge of Tomorrow
Filmadatlap
 
31
Szereplők
138
Vélemények
36
Képek
19
Videók
 
Shelby07   2018. 01. 26.

Fuu mit is mondjak.. az első perctől fogva imádtam az egészet. Mindig is közel álltak hozzám az ilyen sci-fi filmek, de ez valami új élményt tudott most nyújtani nekem. A sztori az lenyűgöző. Úgy értem aki mindezt kitalálta és amilyen fordulatos az egész.. hát le a kalappal előtte. Szóval kezdjük ott, hogy szerintem színészek terén megint csak beletrafáltak, hiszen egy filmről szerintem már elég nagy eséllyel el lehet dönteni, hogy jó lesz e vagy sem, mindössze a színészek áttekintésével. (persze ez csak egy átlag részemről, van bőven kivétel). Az elején megismerjük a helyzetet, hogy mi miért van, lassan kezd kibontakozni, hogy mit várhatunk a történettől, elkezd az ember következtetni, hogy most mi is lesz.. Aztán bumm, valami teljesen mást kapsz. Lehet hogy csak én érzem így, de én nagyon fordulatosnak és kiszámíthatatlannak találtam, főleg a vége felé, amikor már abszolút beindul az egész és csak visz a történet előre. Izgalmas volt nagyon és minden percét élveztem, szóval abszolút megy az 5 csillag. Bátran nézze meg mindenki, mert tényleg nagyon jó!

 
Deku   2017. 07. 18.

Tipikusan egyből a videójátékok jutnak az ember eszébe hisz minden motívuma meg van. Leginkább az állandó újrakezdés az ami nagyon arra utal. Szerintem izgalmas és jópofa.


 
Orosz István   2017. 07. 28.

Nagyon jó film, bár én olvastam könyben, és nagyon eltér a film, de azt kell mondani nagyon jó lett. Humoros akció dús, jó a sztori,benne a csavarok, Tom Cruse-nak is jól áll a szerep.

 
Edii   2015. 04. 20.

Nagyon jó film, ami végig lekötött, sem humornak, sem akciónak, sem látványnak nem volt híján, és kifejezetten jó élmény marad nekem ez a film. Tom Cruise itt is nagyot alakít!

 
Norbi   2018. 07. 24.

Izgalmas sci-fi az biztos. Bátran ajánlom a műfaj kedvelőinek, extravagáns stílusa, és az akciójelenetek jól vannak megcsinálva. Aki attól tart, hogy nem lesz semmi energia fektetve a történetbe az nyugodtan megnyugodhat.

Tom Cruise
Tom Cruise
Tom Cruise
Doug Liman
Tom Cruise
Emily Blunt
Tom Cruise
Emily Blunt
Tom Cruise
Tom Cruise
Tom Cruise
Tom Cruise
Emily Blunt
Tom Cruise
Tom Cruise
Tom Cruise
Tom Cruise
Bill Paxton
Tom Cruise
Noah Taylor
Emily Blunt
Tom Cruise
Emily Blunt
Emily Blunt
Tom Cruise
Emily Blunt
Tom Cruise
Emily Blunt
Tom Cruise
Emily Blunt
Emily Blunt
Tom Cruise
 
A holnap határa jött, látott és győzött. Sci-fi rajongóknak és a felesleges sallangot nélkülözni tudó, szórakozni vágyó átlag filmkedvelőknek egyértelműen kötelező darab. több»
 

Emily Blunt és Tom Cruise az egyik autós jelenetben nekimentek egy fának. A színészek nem sérültek meg, röhögőgörcsöt kaptak.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A film Hiroshi Sakurazaka 'All you need is kill' nevezetű mangáján alapul.

(dulkap )
 

2014-ben 5 egymást követő hónapban volt a mozik műsorán Magyarországon!

(kovacsbarn )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.