Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
86%

A holnap határa (2014)

Edge of Tomorrow
Filmadatlap
 
31
Szereplők
156
Vélemények
36
Képek
3
Videók

Galéria (36)

Tom Cruise
Tom Cruise
Tom Cruise
Doug Liman
Tom Cruise
Emily Blunt
Tom Cruise
Emily Blunt
Tom Cruise
Tom Cruise
Tom Cruise
Tom Cruise
Emily Blunt
Tom Cruise
Tom Cruise
Tom Cruise
Tom Cruise
Bill Paxton
Tom Cruise
Noah Taylor
Emily Blunt
Tom Cruise
Emily Blunt
Emily Blunt
Tom Cruise
Emily Blunt
Tom Cruise
Emily Blunt
Tom Cruise
Emily Blunt
Emily Blunt
Tom Cruise

Videók (3)

 
Emmersson   2022. 04. 05.

legújabb vélemény

0
Idétlen időkig sci-fibe oltva

Korrekt könyvadaptáció. Nem bonyolult alaptörténet, egy sima időhurokkal. Olyan, mint amikor leül játszani az ember, és minden "meghalás" után picit tovább jut, mert az ellen lépéseit már ismeri.

 
Shelby07   2018. 01. 26.

1

Fuu mit is mondjak.. az első perctől fogva imádtam az egészet. Mindig is közel álltak hozzám az ilyen sci-fi filmek, de ez valami új élményt tudott most nyújtani nekem. A sztori az lenyűgöző. Úgy értem aki mindezt kitalálta és amilyen fordulatos az e... több»

 
Varga_Júlia   2020. 08. 06.

1

Én valamiért bírom ezt a filmet. Már nehezen tudnám megmondani, hogy miért, de lekötött, és szerettem nézni akkor is, ha nem a legerősebb sci-fi, amivel valaha találkoztam, de egy-két év elteltével simán újra lehet nézni, és akkor is szórakoztató. Ha... több»

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 21.

1

Na igen,egyik legjobb sci-fi,amit mostanság láttam.Izgalmas a sztori,és többedszerre nézve is le tud kötni. Jók lettek az idegen lények,és Tom Cruise azért itt is hozza a kötelezőt! Ajánlott,igényes mozi.

 
Orosz István   2017. 07. 28.

1

Nagyon jó film, bár én olvastam könyben, és nagyon eltér a film, de azt kell mondani nagyon jó lett. Humoros akció dús, jó a sztori,benne a csavarok, Tom Cruse-nak is jól áll a szerep.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2021. 07. 16.

0
Nem kell több golyó...

Nem szeretnék köntörfalazni, nagyon jó akció sci-fit tett le az asztalra Doug Liman rendező. A két főszereplő, Tom Cruise és Emily Blunt remek választás volt. Nehéz egy jó sci-fi filmet megtervezni, és azt a vászonra vinni, értelmet adni neki, megmagyarázni. Az elején ugyan érezhettük, hogy teljesen átérezzük Cruise "Cage'" karakterét, hiszen ő sem tudott semmit, mi miért történik, teljes zavartság volt, és ezt jól csinálták a készítők, hiszen mintha mi magunk lettünk volna ott. Nagyon jól fel volt építve, ahogyan ment a játékidő, úgy tudtunk meg egyre többet erről a kaotikus és ismeretlen helyzetről. Amit felépítettek történetet, az káprázatos volt, és ahogyan ezt az egészet megvalósították és vászonra vitték, lenyűgöző. Egy percre sem vehetjük le a szemünket a filmről, hiszen minden percére oda kell figyelni, ha meg akarjuk érteni azt a folyamatot, amivel hőseinknek szembe kell nézniük. Végig "ébren" tartotta a nézőt, mind a látvány végett, vagy már azért szurkoltam a vége fele haladtával, mert a "34." próbálkozás után már roppant kíváncsi voltam, mégis mi fog kisülni ebből az egészből. A vége kicsit érdekes volt, és bevallom, sokszor elgondolkodtam, hogy mégis mi történt, de ötletes kis zárást kapott, nagyon jó kis sci-fi lett belőle.

 
Deku   2017. 07. 18.

0

Tipikusan egyből a videójátékok jutnak az ember eszébe hisz minden motívuma meg van. Leginkább az állandó újrakezdés az ami nagyon arra utal. Szerintem izgalmas és jópofa.

A film összbevétele 370 541 256 dollár volt (imdb.com).

 

A Tom Cruise által játszott szerep betöltésével kapcsolatban Ryan Gosling és Brad Pitt neve is felmerült.

(stevepisti)
 

Tom Cruise nagylelkűen egy bulival lepte meg a kollégáit a forgatás végén, amit saját zsebből finanszírozott.

(stevepisti)
 

A film 2020-ban játszódik.

(jakedave )
 

Minden kaszkadőrmutatványt maga Tom Cruise hajtott végre. Doug Liman rendező elismerően beszélt a színészről, azt nyilatkozta, akár meg is élhetne belőle.

(jakedave )
 

A filmben nem magyarázzák meg, de Emily Blunt karaktere azért hord magánál mindig egy nagy kardot, mert mindig kifogyott a lőszerből az "újraindított" epizódok során.

(jakedave )
 
A holnap határa jött, látott és győzött. Sci-fi rajongóknak és a felesleges sallangot nélkülözni tudó, szórakozni vágyó átlag filmkedvelőknek egyértelműen kötelező darab. több»