Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
86%

A holnap határa (2014)

Edge of Tomorrow
Filmadatlap
 
31
Szereplők
156
Vélemények
36
Képek
3
Videók

Galéria (36)

Tom Cruise
Tom Cruise
Tom Cruise
Doug Liman
Tom Cruise
Emily Blunt
Tom Cruise
Emily Blunt
Tom Cruise
Tom Cruise
Tom Cruise
Tom Cruise
Emily Blunt
Tom Cruise
Tom Cruise
Tom Cruise
Tom Cruise
Bill Paxton
Tom Cruise
Noah Taylor
Emily Blunt
Tom Cruise
Emily Blunt
Emily Blunt
Tom Cruise
Emily Blunt
Tom Cruise
Emily Blunt
Tom Cruise
Emily Blunt
Emily Blunt
Tom Cruise

Videók (3)

 
JRD   2022. 10. 13.

legújabb vélemény

0

Nem rossz film, de nem is olyan jó. Látványos, pörgős. Szórakozásnak, kikapcsolódásnak mindenképpen megfelel. Szóval filmre fel és jó szórakozást!

 
Shelby07   2018. 01. 26.

1

Fuu mit is mondjak.. az első perctől fogva imádtam az egészet. Mindig is közel álltak hozzám az ilyen sci-fi filmek, de ez valami új élményt tudott most nyújtani nekem. A sztori az lenyűgöző. Úgy értem aki mindezt kitalálta és amilyen fordulatos az e... több»

 
Varga_Júlia   2020. 08. 06.

1

Én valamiért bírom ezt a filmet. Már nehezen tudnám megmondani, hogy miért, de lekötött, és szerettem nézni akkor is, ha nem a legerősebb sci-fi, amivel valaha találkoztam, de egy-két év elteltével simán újra lehet nézni, és akkor is szórakoztató. Ha... több»

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 21.

1

Na igen,egyik legjobb sci-fi,amit mostanság láttam.Izgalmas a sztori,és többedszerre nézve is le tud kötni. Jók lettek az idegen lények,és Tom Cruise azért itt is hozza a kötelezőt! Ajánlott,igényes mozi.

 
Harper   2020. 08. 30.

3
Ütős időhurkos film

Az egyik legjobb időhurkos film, az Edge of Tomorrow (A holnap határa), Doug Liman rendezésében. A néző átélheti a sztorit, mely ugyan első pillantásra valóságtól kissé lerugaszkodott, ám a srcipt úgy tálalja, hogy mégis könnyedén elhisszük és beleéljük magunkat. Egy jövőbeni disztópikus világban játszódik, ahol idegenek ostroma alatt áll a Föld és vesztésre áll az emberiség. Ám itt van Rita Vrataski őrmester (Emily Blunt) és Bill Cage (Tom Cruise), akik összefogva hatékony csapatot alkotnak és kihasználva, hogy Bill számára örökké újra-ismétlődik egy bizonyos nap, ütős tervet eszelnek ki a támadó lények legyőzésére. A holnap határa nagy kedvencem, amit akárhányszor újra lehet nézni, mindig élvezetes marad. Értékelésem: 85%

 
Laca//Ho/rr/oR//   2021. 07. 16.

0
Nem kell több golyó...

Nem szeretnék köntörfalazni, nagyon jó akció sci-fit tett le az asztalra Doug Liman rendező. A két főszereplő, Tom Cruise és Emily Blunt remek választás volt. Nehéz egy jó sci-fi filmet megtervezni, és azt a vászonra vinni, értelmet adni neki, megmagyarázni. Az elején ugyan érezhettük, hogy teljesen átérezzük Cruise "Cage'" karakterét, hiszen ő sem tudott semmit, mi miért történik, teljes zavartság volt, és ezt jól csinálták a készítők, hiszen mintha mi magunk lettünk volna ott. Nagyon jól fel volt építve, ahogyan ment a játékidő, úgy tudtunk meg egyre többet erről a kaotikus és ismeretlen helyzetről. Amit felépítettek történetet, az káprázatos volt, és ahogyan ezt az egészet megvalósították és vászonra vitték, lenyűgöző. Egy percre sem vehetjük le a szemünket a filmről, hiszen minden percére oda kell figyelni, ha meg akarjuk érteni azt a folyamatot, amivel hőseinknek szembe kell nézniük. Végig "ébren" tartotta a nézőt, mind a látvány végett, vagy már azért szurkoltam a vége fele haladtával, mert a "34." próbálkozás után már roppant kíváncsi voltam, mégis mi fog kisülni ebből az egészből. A vége kicsit érdekes volt, és bevallom, sokszor elgondolkodtam, hogy mégis mi történt, de ötletes kis zárást kapott, nagyon jó kis sci-fi lett belőle.

 
Orosz István   2017. 07. 28.

1

Nagyon jó film, bár én olvastam könyben, és nagyon eltér a film, de azt kell mondani nagyon jó lett. Humoros akció dús, jó a sztori,benne a csavarok, Tom Cruse-nak is jól áll a szerep.

A film összbevétele 370 541 256 dollár volt (imdb.com).

 

A Tom Cruise által játszott szerep betöltésével kapcsolatban Ryan Gosling és Brad Pitt neve is felmerült.

(stevepisti)
 

Tom Cruise nagylelkűen egy bulival lepte meg a kollégáit a forgatás végén, amit saját zsebből finanszírozott.

(stevepisti)
 

A film 2020-ban játszódik.

(jakedave)
 

Minden kaszkadőrmutatványt maga Tom Cruise hajtott végre. Doug Liman rendező elismerően beszélt a színészről, azt nyilatkozta, akár meg is élhetne belőle.

(jakedave)
 

A filmben nem magyarázzák meg, de Emily Blunt karaktere azért hord magánál mindig egy nagy kardot, mert mindig kifogyott a lőszerből az "újraindított" epizódok során.

(jakedave)
 
A holnap határa jött, látott és győzött. Sci-fi rajongóknak és a felesleges sallangot nélkülözni tudó, szórakozni vágyó átlag filmkedvelőknek egyértelműen kötelező darab. több»