79 Batman  (2022)

Úgy tűnik, hogy az új Batman sok tekintetben egy újragondolása lesz majd az ikonikus képregénynek, Matt Reeves ugyanis egy egészen új Macskanőt és Pingvint mutat majd meg.

Érkezett ugyanis néhány friss fotó a Batman munkálatairól, amelyeken szemmel láthatóan épp egy őrületes üldözéses jeleneten dolgoznak a készítők. Pingvin karaktere korábban ugyanis teljesen másfajta ábrázolást kapott az adaptációkban, ezzel a hagyománnyal kíván szakítani a Colin Farrell által megformált figura, aki ha kell képes a lovak közé csapni.

A filmben Zoë Kravitz alakítja a legendás Macskanőt, azaz Selina Kyle-t, akiről mostanáig szinte alig lehetett tudni valamit, ezzel kapcsolatban maga Reeves is azt nyilatkozta, hogy egyelőre még kidolgozásra  vár a karakter, így az előzetesben is csupán néhány képkocka erejéig láthattuk őt.

A Batman forgatása az elmúlt időszakban az Egyesült Királyságban zajlott, a napokban viszont Chicagóba költözött a stáb, hogy ott folytassák a munkálatokat. Ennél hangulatosabb helyszínt pedig aligha választhattak volna a készítők, hiszen az új Batman a tervek szerint vérbeli noir történet lesz majd, amelyben Bruce Wayne-nek főként a nyomozói képességeire lesz majd szüksége.

A premierrel kapcsolatban azonban továbbra sincsenek igazán jó híreink, mivel hivatalsoan is csupán 2022. márciusában kerül majd a mozikba.