83 Avatar  (2009)

Noha James Cameron és stábja újra gőzerővel dolgozik az Avatar folytatásán, amelynek munkálatairól az elmúlt hetekben kaptunk is néhány fotót, arról, hogy miről is fog szólni a második rész mostanáig nem igazán lehetett tudni semmit sem.

A film producere, John Landau a napokban adott egy rövid interjút az RNZ magazinnak, amelyben viszont felfedett néhány kisebb részletet a sztorival kapcsolatban, mindezek alapján pedig úgy tűnik, hogy az Avatar 2 nem csupán a történetet meséli tovább, hanem Pandoria víz alatti világából is többet megmutat.

“Ez Sully családjának története, és mindaz, ami összetartja ezt a családot. Jake és Neytiri családot alapított ugyanis az első rész cselekménye óta, most pedig kénytelenek elhagyni otthonukat, és felfedezni Pandora más régióit, ezzel együtt a víz alatti világból is többet látunk majd” - nyilatkozta Landau, aki hozzátette, hogy szerinte ez jócskán összefüggésben van azzal, miért is fordulnak ebben az időszakban az emberek még inkább a filmekben, hiszen mindenkinek szüksége van arra, hogy elszökhessen kicsit az élet nehéz dolgai elől.

Az Avatar 2-re azonban még egy ideig várniuk kell a rajongóknak, hiszen a film a tervek szerint 2021. decemberében kerül majd a mozikba.