2019.05.13   szerző: csd   hozzászólások: 0

Közel húsz évvel a Mátrix megjelenése után röppentek fel a hírek azzal kapcsolatban, hogy a kultikus trilógia folytatást kapna.

Noha az információt egyelőre sem a Warner Bros., sem pedig a film korábbi rendezői, a Wachowski nővérek sem erősítették meg hivatalosan, az ezzel kapcsolatos információmorzsa pont egy váratlan személytől érkezett.

A  John Wick: 3. rendezője, Chad Stahelski egy, a napokban adott interjúban hintette el a hírt azzal kapcsolatban, hogy az új Mátrix film előkészületei akár már el is kezdődhettek. „Nagyon boldog vagyok, hogy a Wachowski testvérek nem csupán egy új Mátrix filmet készítenek, hanem kibővítik mindazt, amit annyira szerettünk ezekben a filmekben. Ha segítségre lenne szükségük, egész biztosan félretennék mindent, amin épp dolgozom”, nyilatkozta a rendező.

Arra kérdésre, hogy mindez csakugyan azt jelentené, hogy készül az új Mátrix film, Stahelski a következőket felelte „Mindebben persze nem vagyok teljesen biztos, mint ahogy abban sem, hogy Lana készíti-e a filmet.”

Mindez persze nem feltétlenül jelent azt, hogy az új Mátrix film csakugyan készül, de jó eséllyel egyre több hír érkezhet a jövőben a produkcióval kapcsolatban.