Újdonságok a Netflixen: 5 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (január 9-15)

A következő héten is érkeznek szép számban premierek a Netflix jóvoltából. Leginkább az elmúlt években megjelent és megkedvelt sorozatok új évadai érkeznek, de sok más is akad, ami mindenki számára szórakozató tartalmat nyújt. Minden premier egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, megtekintésükhöz természetesen előfizetés szükséges a streamingszolgáltatónál.

#5

dokumentum | krimi

Netflix

Egy dokumentumfilm egy léhűtőről, aki hirtelen híres lesz az internetnek hála, majd pedig elindul lefelé a lejtőn és meg sem áll a börtönig. több»

Rendező: Colette Camden
A Kai, a fejszés stoppos egy internetes vírusvideó volt, amelyben egy magát "Kai"-nak nevező stoppoló férfi látható. A videót 2013. február 2-án tette közzé egy kaliforniai helyi hírcsatorna riportere. A videó vírusszerűen terjedt, és országos figyelmet kapott a sajtóban. Kai Lawrence, akit később Caleb Lawrence McGillvaryként azonosítottak a videó megjelenése után néhány hónappal New Jerseyben került bíróság elé, ahol emberöléssel vádolták - a videó gyors terjedésére és a hirtelen hírnévre hivatkozva próbált meg védekezni. A dokumentumfilm az ő történetét tárja fel.
#4

83 A döntés  (2022)

(2)

dráma

Netflix

Egy képviselő felesége kénytelen kimozdulni kényelmes magánéletéből, amikor egy hirtelen tragédia miatt szembe kell néznie családja titkaival és saját múltjával. több»

A döntés egy dél-koreai televíziós sorozat Kim Hyun-joo és Park Hee-soon főszereplésével. A történet egy nemzetgyűlési képviselő feleségéről szól, aki csendben élt, miközben rejtegette a múltját, és a dilemmákról és döntésekről, amelyekkel a házaspárnak szembe kell néznie, amikor a titkai kiderülnek a világ számára.
#3

akció | kaland | krimi

Netflix

Coral, Wendy és Gina rájönnek, hogy a béke csak egy csalóka szünet két rémuralmi időszak között. Amikor új életük millió darabra robban, rájönnek, hogy a múlt még... több»

A harmadik és egyben befejező évadban Coral, Gina és Wendy új életet kezdtek - és megtalálták a szerelmet - a spanyolországi Almeríában. De mivel Rómeó bosszúra szomjazik, békéjük és nyugalmuk nem tart sokáig.
#2

dráma | vígjáték

Netflix

Három fiatal vállalkozónknak meg kell küzdenie magánéletük káoszával, egy elkeseredett riválissal és egy befektető követeléseivel. több»

Az induló vállalkozásuk jövője bizonytalan lesz az új évadban, a három fiatal üzletemberünknek pedig egyensúlyoznia kell a viharos magánélet, egy elkeseredett rivális és egy követelőző befektető között.
#1

akció | dráma | kaland

Netflix

Az új évadban még több harc, vérontás, szerelem, kalandozás és bosszú vár a vikingekre. több»

A következő évadban régi és új ellenségek várnak Freydisre, Leifre és Haraldra, akik a világ távoli sarkaiba utaznak a hatalom és a meghódítandó új világok után kutatva.