Újdonságok a Netflixen: 6 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (február 13-19)

A következő héten is érdekes premierekre számíthatunk a Netlfixtől. Kolumbiából, Mexikóból, Spanyolországból és Koreából is érkeznek produkciók, csak hogy néhányat említsünk. Krimi, thriller, romantika, esetleg vígjáték? Garantáltan mindenki megtalálja az ízlésének leginkább megfelelő tartalmat. Minden premier egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, megtekintésükhöz természetesen előfizetés szükséges a Netflixnél.

#6

71 Kiszolgáltatva  (2023)

(3) (3)

dráma | krimi | misztikus

Netflix

Ebben a realisztikus thrillerben egy átlagos vállalati alkalmazott egész élete veszélybe kerül, miután elveszíti az összes személyes adatát tartalmazó okostelefonját. több»

A Kiszolgáltatva egy dél-koreai thriller, amelyet az elsőfilmes rendező, Kim Tae-joon készítetteWoo-hee Chun, Im Si-wan és Kim Hee-won főszereplésével. A történetben egy átlagos irodai dolgozó elveszíti az okostelefonját, amely minden személyes adatát tartalmazza, és ez teljesen a feje tetejére állítja az életét.
#5

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

2003. Irene egy fiatal filmes diák, aki egy rövidfilmet készít. A film főszereplőjeként találkozik Julióval, akibe hamar beleszeret. Az idő és az élet azonban más utakra tereli... több»

A spanyol sorozat arra törekszik, hogy bemutassa, hogyan élik meg a fiatalok a kapcsolataikat, és milyen különböző módon közelítik meg a szerelmet és a barátságot. A történet a 2000-es évek elején játszódik. A projekt Carlos Montero ötlete volt, aki az Elit című sikersorozat mögött is állt. A sztori Irene (Georgina Amorós) életét követi nyomon, bemutatva a tinédzserkorától napjainkig tartó időszakot.
#4

dráma | romantikus

Netflix

Egy titokzatos lány érkezik egy kolumbiai fiúiskolába, amivel rengeteg tabut megdönt, illetve összetör néhány szívet is. több»

A kolumbiai sorozat középpontjában egy hagyományos fiúiskola áll, ami hosszú időn keresztül követte a régi szokásokat. Azonban egy szép napon egy lány érkezik a falak közé, ami felborítja a diákok életét. Tabuk dőlnek le és szívek törnek össze ebben a romantikus tinisorozatban.
#3

58 Mindenhova  (2023)

(1)

dráma | kaland | vígjáték

Netflix

Egy elhidegült testvérpár újra összejön apjuk temetésén, és hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntenek, hogy teljesítik gyermekkori álmukat, és régi motorjukkal átutazzák... több»

A Mexikóból érkező film két testvért mutat be, akik egymástól eltávolodva élték mindennapjaikat egészen addig, amíg apjuk temetése miatt újra találkoznak. Ezután egy megható utazás veszi kezdetét, aminek keretén belül motorral beutazzák hazájukat.
#2

50 Vörös rózsa  (2022)

(3)

dráma | horror | thriller

Netflix

A középiskolát követő hosszú, forró nyáron játszódó sorozat. A szabadidejüket töltő tinik barátságába beszivárog a Vörös rózsa alkalmazás, amely az okostelefonjaikban... több»

Ez az új tinisorozat 2022 augusztusában került először adásba az Egyesült Királyságban, és a Szexoktatás alkotóitól készítették. A BBC és a Netflix koprodukciójában készült szériában egy csapat fiatal veszélybe kerül a Vörös rózsa nevű mobilos alkalmazás miatt.
#1

dráma | romantikus | sci-fi

Netflix

Egy űrhajós visszatérése 30 év eltűnés után újra lángra lobbant egy elveszett szerelmet, és felkelti egy vállalat érdeklődését, amely meg akarja tudni, miért nem öregedett... több»

A sorozat középpontjában egy hazatérő űrhajós áll, aki hosszú idő után tér haza a világűrből, látszólag semmit nem változott. Egy régi szerelem is a képbe kerül, illetve egy cég, ami a hosszú élet titkára szeretne rájönni.