Újdonságok a Netflixen: 6 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (május 27-június 2)

A következő hét folyamán végleg elhagyjuk a tavasz hónapjait, a Netflix pedig elhozza nekünk a legforróbb premiereket, hogy felkészüljünk a nyári hőségre. A hét legkiemelkedőbb premierje az Eric című film lesz, Benedict Cumberbatch-csel a főszerepben, de ezen kívül egy új vígjátéksorozat is érkezik a humorista Shane Ghillis szereplésével és egy disztópikus jövőben játszódó sci-fi, a Képességeink határa. Listánkban a szolgáltató eredeti tartalmaira összpontosítottunk, természetesen ez nem minden, a teljes kínálatot itt találjátok. Minden premier egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, azonban a megtekintésükhöz előfizetés szükséges a Netflixnél.

#6

53 Geek Girl  (2024)

(3)

dráma

Netflix

A kínos, neurodivergens tinédzser, Harriet Manners, akinek élete a feje tetejére áll, amikor kiválasztjá modellnek, és egy életre szóló önismereti utazásra indul, miközben... több»

Harriet Manners élete a feje tetejére áll, amikor belekerül a divat világába. Ideges ügynökök, szokatlan tervezők, lehetetlenül magas sarkú cipők, egy csinos szupermodell nagyszerű mosollyal... Harrietnek fogalma sincs, mibe keveredett.
#5

70 Egy részed  (2024)

(2)

dráma

Netflix

Agnes, a népszerű idősebb nővérére, Juliára irigykedő tinédzser élete egy tragédia miatt felfordul. Arra kényszerül, hogy újra feltalálja magát, és az álmai... több»

Az életről és a halálról szóló történet, amely bemutatja azt az élményt, amikor 17 éves vagy, és úgy érzed, hogy a szíved mindjárt kiszakad a mellkasodból. Agnes idősebb húga, Julia mindent birtokol, amiről Agnes álmodik: ő a legmenőbb csaj a suliban, minden buli középpontja, és Noellel jár. Bárcsak Agnes jobban hasonlítana rá! Amikor a lehető legrosszabb dolog történik, Agnes világa a feje tetejére áll, és kénytelen újra megtalálni magát. Hirtelen mindent megkaphatna, amire valaha is vágyott, de milyen áron?
#4

71 Ebből elég  (2024)

(2)

dráma

Netflix

A 17 éves diáklány élete felfordul, ugyanis kiakaszt az iskola homlokzatára egy transzparenst, azzal a feliratta, hogy: "Vigyázz! Nemi erőszaktevő rejtőzik itt". több»

Alma 17 éves, és hamarosan befejezi a középiskolát. Greta és Nata a két legjobb barátnője; kiskoruk óta ismerik egymást, együtt buliznak, és szembesülnek a korukra jellemző problémákkal: kirekesztettség, féltékenység, problémák a szüleikkel, sőt, mérgező kapcsolatok... De amikor a @Iam_colemanmiller profilon közzétesznek egy fotót „Ez vagyok én egy nappal azelőtt, hogy megerőszakoltak” felirattal, a normalitás eltűnik, és minden megváltozik. Hogyan és mikor történt ez a bántalmazás? Ki áll a profil mögött? Mennyi igazság van ebben a vádban, és ki az igazi áldozat?
#3

dráma

Netflix

Gloria végre boldog, miután nemet váltott és letelepedett, mígnem egy régi barátja ismét felbukkan egy aggasztó hírrel, és káoszba taszítja a világát. több»

Gloria azt hiszi, hogy megtalálta a boldogságot Leccében, ahol egy kis utazási irodát alapított és beleszeretett Ernestóba, de egy nap az élete a feje tetejére áll, amikor megérkezik Marina, egy barátnője a nápolyi egyetemi éveiből. Marina magával hozza két különböző partnertől született gyermekét, Andreát és Ariannát, és állapotos egy harmadik gyermekkel, akinek az apja Pietro, egy szenvedélyes, sőt talán veszélyes természetű fiatalember. Gloria nem szeretne újra kapcsolatba kerülni Marinával, mivel a lány az életének egy olyan részére emlékezteti, amelyet szeretne elfelejteni. Marina azonban sok titkot rejteget, és hamarosan Sergio, Arianna apja is megérkezik a helyszínre, egy határozott férfi, aki azonnal nagyon gyanakvónak bizonyul Gloriával szemben. Számára elérkezett az idő, hogy megbékéljen „az élettel, amit akart”, a múltjával és a jövőjével, hogy felfedezze, hogy a boldogság néha váratlan formában érkezik, és hogy a szerelem az egyetlen erő, amely képes arra, hogy az életet élhetővé tegye.
#2

akció | kaland | sci-fi

Netflix

2035-ben járunk, amikor a technológia átalakította a világot. Ebben a disztópikus jövőben a bionikus protézisek uralják a társadalmat, és egy testvérpárt baljóslatú útra... több»

Egy disztópikus jövőben, ahol a robotprotézisek újradefiniálják a sportot, két nővér távolugrásban versenyez - de rivalizálásuk baljós ösvényre vezeti őket.
#1

62 Eric  (2024)

(7) (1)

dráma | thriller

Netflix

Vincent, a gyászoló apa, akinek a fia eltűnik, Eric, az Edgar ágya alatt élő szörnyeteg barátságában talál vigaszt. több»

Az 1980-as évek New Yorkjában játszódó sorozat egy apa kétségbeesett kutatását követi nyomon, amikor kilencéves fia egy reggel eltűnik az iskolába menet. Vincent, New York egyik vezető bábművésze és a rendkívül népszerű gyermek-tévéműsor alkotója, egyre jobban küzd, hogy megbirkózzon fia, Edgar elvesztésével, és egyre zaklatottabbá és kiszámíthatatlanabbá válik. Edgar eltűnése miatti önváddal és bűntudattal telve ragaszkodik fia rajzaihoz, egy kék szörnyeteg bábuhoz, ERIC-hez, és meg van győződve arról, hogy ha sikerül ERIC-et a tévében szerepeltetnie, akkor Edgar hazajön. Miközben Vincent egyre rombolóbb viselkedése elidegeníti családját, munkatársait és a segíteni próbáló nyomozókat, Eric lesz az egyetlen szövetségese abban a törekvésben, hogy hazahozza a fiát.