Úgy tűnik, ma van a Pókember hírek világnapja, mindenesetre egy újabb érdekességgel szolgálhatunk nektek. Aki szereti a falmászót és még moziba is szeret járni, az bizonyára jól ismeri az első, a második és immár a harmadik sorozatot is. Az elsőben Tobey Maguire, a másodikban Andrew Garfield, míg a jelenleg futó harmadikban Tom Holland alakítja milliók kedvenc szuperhősét. De mi lenne, ha ők egyszer együtt is magukra öltenék a piros-kék sztreccsrucit?

A Sony amellett, hogy további spinoff filmekkel készül, nem mondott le magáról, Pókemberről sem. A Tom Holland féle falmászó jelenleg elég elfoglalt a Marvel moziverzumban, így egyelőre legfeljebb cameók formájában teheti tiszteletét a Sony mellékág filmjeiben, az első ilyen a lehet a pletykák szerint.

Ugyanakkor a Sony már korábban a fejébe vette, hogy készít egy élőszereplős pókverzum mozit is. Mint ismert, a Pókember - Irány a Pókverzum animációs film tavaly hatalmas siker aratott, de képzeljük el ugyanezt élő színészekkel is! Ráadásul nem is akármilyen felállásban, ugyanis a hírek szerint a Sony terveiben mindhárom mozis Pókember szerepel. Vagyis készülhet egy olyan Pókverzum film, amiben egyszerre láthatjuk a Tobey Maguire, az Andrew Garfield és a Tom Holland féle pókot is. A téma erre tökéletes terepet adna és még össze is lehetne kötni a három szériát, amit már előzetesen is imádnának a rajongók.

Arról nem is beszélve, hogy sokakban hiányérzetet hagyott a Garfield féle széria, amelyet eredendően trilógiának szántak, ám a két elkészült film nem tudta hozni azokat a számokat, amikkel a Sony elégedett lett volna, így a harmadik részt végül törölték, és Pókember kikölcsönözték a Marvel moziverzumnak – immár Tom Hollanddel.

De ennek ellenére sokak szemében az Andrew Garfield féle adaptáció is piszok népszerű, így logikus lépésnek tűnhet, hogy visszahozzák őt is. A hírek szerint ez is a Sony egyik fő célja, amivel a rajongók mellett talán a színész felé is tennének egy engesztelő gesztust, ha már annak idején olyan csúnyán kipenderítették…